lepa sam cela![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepa sam cela![]()
ja sam jednom protrljala oko posle ljuštenja ljutih paprika (ali i pranja ruku!)Jučer sam peko neke silne paprike... razne... a među njima i nekih par somborki ljutih ko pakao... oljuštim sve i somborke poslednje... operem ruke i do toaleta...
Majko...![]()
Dobro si prošao, zamisli da te poteralo kad si već bio u toaletu... kukuJučer sam peko neke silne paprike... razne... a među njima i nekih par somborki ljutih ko pakao... oljuštim sve i somborke poslednje... operem ruke i do toaleta...
Majko...![]()
A to, pa ko mu kriv što ne kui pivo nego ono.
Smejem se jer se stvarno saosećamja sam jednom protrljala oko posle ljuštenja ljutih paprika (ali i pranja ruku!)
sećam se, ležim na kauču, protrljam oči i počne tako da me boli da sam bez glasa samo tresla nogama i mislila da umirem
i to je trajalo, trajalo i trajalo
bez glasa je bilo jer nisam mogla ni da beknem od užasa koji me snašao
Ne razumem... pojasniDobro si prošao, zamisli da te poteralo kad si već bio u toaletu... kuku
Možda da si se takvim rukama rukovao sa najboljim drugarom?Ne razumem... pojasni![]()
Pa jesam... u tome i beše poentaMožda da si se takvim rukama rukovao sa najboljim drugarom?
OnoAaaa, ja mislio ono klaiska, ruke, oči... kad ono![]()
neki radimo neki se zaebajetešase radin aest radi
umo gućnos tismoneki radimo neki se zaebajete