pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.351
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i ja sliku da pokazem!Jutro samo da znaš i kod nas je lijepo vrijeme ne samo na Kipru.
Slika je od subote blejanje po parkovima cijeli dan.Nastavilo se i u nedelju a kako stvari stoje biće ova sedmica cijela sunčana
Pogledajte prilog 1625460
volimAmđa voli kad joj pričam brezobrazno, štatije?
resicemoanđelijooooo rifi je bezobrazan![]()
Kakav to rac trpaš u usta?
A ti se ne foliraj da znaš svi padeži.Зашто се кафана на политици не зове Кафана код Бошка Обрадовића?
kukate na pljuge. sad nema vatre,pepela, itd. Šta oćete više: imam i ono moderno ***** što turiš na desni i on se otapa i pušta nikotin. Sve ima.Kakav to rac trpaš u usta?![]()
Dimčina pa opet smrdi i guši.kukate na pljuge. sad nema vatre,pepela, itd. Šta oćete više: imam i ono moderno ***** što turiš na desni i on se otapa i pušta nikotin. Sve ima.
![]()
Dimčina pa opet smrdi i guši.
Na stranu što je gejovski.![]()
ti u gaćamagotovo
Pače brate, jesi video što nam Amđa ima nogice, skoro pa kao moje lepe. Ako se potrudi.Miriši, bre. Moraš biti moderan..Kako misliš u evropu tako?
Pravo Miholjsko ljeto. Lijepa jesen. Dobro večeJutro samo da znaš i kod nas je lijepo vrijeme ne samo na Kipru.
Slika je od subote blejanje po parkovima cijeli dan.Nastavilo se i u nedelju a kako stvari stoje biće ova sedmica cijela sunčana
Pogledajte prilog 1625460
lepa sam celaPače brate, jesi video što nam Amđa ima nogice, skoro pa kao moje lepe. Ako se potrudi.![]()