andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
ja cu da povratimObesiču se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu da povratimObesiču se
vidi @Stojkov Menidjer spakovala mu gospodja za kruzni
kao bebaTo pre amđe, ništa ne znaš. Posle amđe se spava.
Opet si promašila.vidi @Stojkov Menidjer spakovala mu gospodja za kruzni
izlaz?Opet si promašila.
Nemoj da ti žao da odeš do Dalmatinske kod Ljupčeta.Морао сам да одем до пекаре да пазарим 500гр бурека са сиром и 1 хлеб
E od Stojka karton Fante, taman dok izadje iz kružnogvidi @Stojkov Menidjer spakovala mu gospodja za kruzni
a od andje za dusek!
Е добро ме подсети ајд ако буду комерцијалисти за набавку ајд нека додају корана пивце ако мож да додају није ми проблем да дам и 500 динара више да би купио
Vrlo lajkujemo ovaj tanjir
Za Fifija?Е добро ме подсети ајд ако буду комерцијалисти за набавку ајд нека додају корана пивце ако мож да додају није ми проблем да дам и 500 динара више да би купио
Imaš maxi onlineНе него за мене
ako voze kao fifi imaces sa isteklim rokomImaš maxi online
Samo im javi u kom si kružnom toku pa da ti dostave
A onda se besimoja cu da povratim
Pusti to. Nego kako je na Kipru ? Uživaš ? Lažeš me da ne plivaš. Možda i ja mogu da dođem. Spavaću u kolima . A ja mogu i da ne spavam.ako voze kao fifi imaces sa isteklim rokom
nema posle andje... andja je pre i posle, opet nista ne znas. sve sto je bilo pre nje ne postoji, bas kao i posle nje...tako da...pazi dobro sta i kolko jedesTo pre amđe, ništa ne znaš. Posle amđe se spava.
plivam na duseku juhuu. prelepoPusti to. Nego kako je na Kipru ? Uživaš ? Lažeš me da ne plivaš. Možda i ja mogu da dođem. Spavaću u kolima . A ja mogu i da ne spavam.
Ti mi motaj klopu u salvete.
Kaži DA
Ne može na dušeku, baci gaplivam na duseku juhuu. prelepovoda topla,lezaljke krcate a alkohola svuda. doodjiii
![]()
@Reefer letis soriskaNe može na dušeku, baci ga