marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.229
reefer danaske nije zasluzio kafuDobro jutro![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reefer danaske nije zasluzio kafuDobro jutro![]()
Vi se i šina plašite, zato je frka kad dođete u civilizaciju u kružni tok.Kafana "Nevidjena Gospoda iz NBGD kružnog toka"
Nije. Ali jeste za domaću proju, mmmmmmSubota je radni dan, daj sve one kahve meni
Ne mešaj se u tudj razgovorNije. Ali jeste za domaću proju, mmmmmm
Eto ti ga marsovac ebo te on.Ne mešaj se u tudj razgovor
Jača civilizacija u kružnom tokuVi se i šina plašite, zato je frka kad dođete u civilizaciju u kružni tok.
Najača breJača civilizacija u kružnom toku![]()
Kod nas ovde ako hoćeš da te svi vide samo sedneš u kafić i naručiš mini espresso od tri sataNajača bre
plutam na duseku!Amđo, jel si se bar jednom pokvasila dublje od kolena?
Vi imate taj jedan kafić, mi desetak kružnih tokova, vidiš sa smo najačiKod nas ovde ako hoćeš da te svi vide samo sedneš u kafić i naručiš mini espresso od tri sata
Kod vas besplatno udješ u kružni tok - svi te vide, niko te ne pušta
Ja isto plutam ali bez dušeka.plutam na duseku!
Da ali mi znamo da izadjemo iz kafića a vi ne znate iz kružnog toka a i ako slučajno izadješ iz jednog upadneš u drugi...Vi imate taj jedan kafić, mi desetak kružnih tokova, vidiš sa smo najači
Šta će ti dušek u kružnom toku?Ja isto plutam ali bez dušeka.
Kako kome dobri moj stojko. A kahve mogu.Subota je radni dan, daj sve one kahve meni
Što?reefer danaske nije zasluzio kafu
Znamo mi iz Beograda, ne znate vi iz okolo.Da ali mi znamo da izadjemo iz kafića a vi ne znate iz kružnog toka a i ako slučajno izadješ iz jednog upadneš u drugi...
To nije Beograd već SpavaonaZnamo mi iz Beograda, ne znate vi iz okolo.
Otkud vi rumunji znate gde je Beograd? Ćuti i nameštaj cene...To nije Beograd već Spavaona
prepio seKako kome dobri moj stojko. A kahve mogu.
Što?
Ако пекар није иза ћошка, пола леба мацнеш до куће, а код куће на миру бурекчић...тај од по киле.Морао сам да одем до пекаре да пазарим 500гр бурека са сиром и 1 хлеб
Ма ја ушао у пекару кад ме газда пекаре видео овоме господину дајте 500 гр бурека и 1 хлеб немој да куцаш тихо да нико са стране нечује и гласно каже нешто је погрешно откуцано па морамо да исправимоАко пекар није иза ћошка, пола леба мацнеш до куће, а код куће на миру бурекчић...тај од по киле.
Рефер у оној бетонско шардињерској забити, ако не иде колима, онда мора два-три леба и рекбу.
Добар дан.