Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi, @andjelijaa šta imam
Kako ne zariti zube

20241012_000357.jpg

Пошто је стара кафа на прешла више ос 20.000 порука стара кафана се затвара

Линк ка старој кафани

https://forum.krstarica.com/threads/skupstinska-kafana-broj-xxxii-kod-advokata.996157/

Добро дошли у нову кафану која се зове код два бела голуба :bye:
Kad će se iko setiti da kafanu nazove "dva bela gavrana"?
Mislim, domaćine nek vi je sa srećom, ali malo je moglo bolje ime... Ipak se ovde skupljaju Četnici 2000 i partizanština teška... o monarhistima iz Titinih stanova sa NBGD da ne otvaramo posebno poglaclje, to je tek prelom u mozgu...

Kad će se iko setiti da kafanu nazove "dva bela gavrana"?
Mislim, domaćine nek vi je sa srećom, ali malo je moglo bolje ime... Ipak se ovde skupljaju Četnici 2000 i partizanština teška... o monarhistima iz Titinih stanova sa NBGD da ne otvaramo posebno poglaclje, to je tek prelom u mozgu...
Može i "Kafana bez kanalizacije" iliti "Kod Stojkana". :mrgreen:

Džaba - najgori ste :D
Vidi se po onom.vašem kružnom toku koliko ste "Beogradjani" :mrgreen:

P.S. bez brige, sad će leteći automobili
A kod vas nema kruž... ulica, lako je vama gore po brdima oko Beograda. Naviklo to još od 41. da se krije po šumama. :rtfm:
Ti prvo savladaj ove parne mašine, pa polako pređi na bemzim, pričaće vam oni stariji koji se spuštaju dograda o letećima. :mrgreen:

A kod vas nema kruž... ulica, lako je vama gore po brdima oko Beograda. Naviklo to još od 41. da se krije po šumama. :rtfm:
Puna šuma četnika sve miriše na gibanicu i šljivu
Ne smem da ti kažem planove za državu koje smo utanačili.
Ti prvo savladaj ove parne mašine, pa polako pređi na bemzim, pričaće vam oni stariji koji se spuštaju dograda o letećima. :mrgreen:
Džaba vama i leteći
tu će tek izginete ko Vlasi na ringišpilu :mrgreen:

Back