Kafana "Game over"

JUHUUUUUUUUUUUU PRESO SAM GTA 4 JEEEEEEEEEEEEEAAAAA USPEOOOOOOOOOOOOOO SAAAAAAAAAAAAM POSLE TOLIKO VREDNOG MUCENJA USPEO SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lol, ovo je najveci fail ever :D :D :D

Btw, ja ne znam zasto nikad nisam koristio sifre ni u jednoj igrici koju sam igrao na Xbox-u?

Hm... Moracu da probam jednom, da vidim kako je.

:hahaha:...a na PC.u si koristio :rotf:...
Salim se...ja nikada nisam koristio cheat...mislim da bi time ubio draz igrice...

Kad se samo sjetim koliko sati sam proveo na STRONGHOLD-u i na HITMAN-u :dash:...

Ma ne, nego zato sto sve igre igram na xboxu. A inace recimo pre, kada sam igrao igre na kompu, kao GTA Vice City recimo, to nisam mogao da predjem bez sifri :D Ali to je bilo drugo vreme. Sad sam PRO :mrgreen:

A slazem se sa Borisom da ce cheatovi ubiti igru. Mada ne treba ni bezati od istih, ako bas ne mozete da predjete nesto... Ali ne bas non-stop.

Nego sta da igram, aj mi ti reci. Da nastavim DMC4, ili Dragon Age:Origins ili RUSE?

Ma ne, nego zato sto sve igre igram na xboxu. A inace recimo pre, kada sam igrao igre na kompu, kao GTA Vice City recimo, to nisam mogao da predjem bez sifri :D Ali to je bilo drugo vreme. Sad sam PRO :mrgreen:

A slazem se sa Borisom da ce cheatovi ubiti igru. Mada ne treba ni bezati od istih, ako bas ne mozete da predjete nesto... Ali ne bas non-stop.

Nego sta da igram, aj mi ti reci. Da nastavim DMC4, ili Dragon Age:Origins ili RUSE?

DMC4 nisi odigrao do kraja?

OMFG ODMAH DA GA PREDJES! XD

Back