- Poruka
- 1.052
Uvek se desi nesto sto ja sanjam.Neko treba da ostane budan cele noci i da mi prica:,,Brojevi za loto,loto brojevi,sanjaj loto brojeve..."
E,Stevica leze uvek u pet ujutro........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek se desi nesto sto ja sanjam.Neko treba da ostane budan cele noci i da mi prica:,,Brojevi za loto,loto brojevi,sanjaj loto brojeve..."

uvece cemo da ti pricamo "loto brojevi" dok ne otupis
Samo da se ne shlogira kad dobije loto![]()
8D10char
pa prvo treba listic da kupi jer bez toga dzaba mu mi pricamo price
?????
to ti je smajli 8D
Kao BD samo lepse. XD
Ili B)
8)
ali sta znaci 10char
10char
ima forumi na kojima je potrebno da iskucas 10 slova da bi poslao post
i onda neko kaze
lol
e moze da posalje
pa tera
lol/10char
razumes?
JUHUUUUUUUUUUUU PRESO SAM GTA 4 JEEEEEEEEEEEEEAAAAA USPEOOOOOOOOOOOOOO SAAAAAAAAAAAAM POSLE TOLIKO VREDNOG MUCENJA USPEO SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogao si sa sifrom za 2h.
Mogao si sa sifrom za 2h.
pa ja sam sa siframa i preso

Lol, ovo je najveci fail ever![]()
![]()
Btw, ja ne znam zasto nikad nisam koristio sifre ni u jednoj igrici koju sam igrao na Xbox-u?
Hm... Moracu da probam jednom, da vidim kako je.
...a na PC.u si koristio
...
...

Ma ne, nego zato sto sve igre igram na xboxu. A inace recimo pre, kada sam igrao igre na kompu, kao GTA Vice City recimo, to nisam mogao da predjem bez sifriAli to je bilo drugo vreme. Sad sam PRO
A slazem se sa Borisom da ce cheatovi ubiti igru. Mada ne treba ni bezati od istih, ako bas ne mozete da predjete nesto... Ali ne bas non-stop.
Nego sta da igram, aj mi ti reci. Da nastavim DMC4, ili Dragon Age:Origins ili RUSE?