Bulletdodger
Iskusan
- Poruka
- 6.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz Gameri,sha se radi?Btw. danas mi rodj.

Ja sam kick-boxer amater , treniram do sad , vec ima pola sata![]()

Pozz Gameri,sha se radi?Btw. danas mi rodj.
Jedno pitanje.
Sta da ubacim:win7 ili XP?
Vistu mi ne pominjite.![]()
Srecan rodjendan...
Uzmi Windows 7...svi ga hvale...ja cekam da mu malo padne cjena pa da ga i ja dignem.
Ljudi sta ima,nema vas...ucite li...nema vas.

Cuti bre Borise , nesreca , napolju lepo vreme , moji mi ne daju da izlazim , ne u klasichnom smislu , ali nikakav bastek , stoni tenis , izalsci , samo do prodavnice i takk, utripovali se zbog novog gripa u fazonu "izadji napolje i umri" , smaram se maksimalno poshto buraz vecinom sedi na kompu , tolko sam se smorio da sam uradio domaci iz matematike ...
.Toliko si se smorio??Cuti bre Borise , nesreca , napolju lepo vreme , moji mi ne daju da izlazim , ne u klasichnom smislu , ali nikakav bastek , stoni tenis , izalsci , samo do prodavnice i takk, utripovali se zbog novog gripa u fazonu "izadji napolje i umri" , smaram se maksimalno poshto buraz vecinom sedi na kompu , tolko sam se smorio da sam uradio domaci iz matematike ...
Krkaj ali nemoj da pretjeras sa alkoholom kao prosli put.
JA,evo doletio samo koji momenat da vidim jeste li dobri.

Cak toliko si se smorio? xDDDD.Igraj PES 2010Cuti bre Borise , nesreca , napolju lepo vreme , moji mi ne daju da izlazim , ne u klasichnom smislu , ali nikakav bastek , stoni tenis , izalsci , samo do prodavnice i takk, utripovali se zbog novog gripa u fazonu "izadji napolje i umri" , smaram se maksimalno poshto buraz vecinom sedi na kompu , tolko sam se smorio da sam uradio domaci iz matematike ...

U pravu su ljudi. Ja nemam nameru ni da se vakcinisem.PES10 sam juche pichio kod drugara , ali mu jedan joypad sjeban , ne skrece kako treba pa me je i to smorilo , dok je bila shkola mashtao sam o raspustu , a sad se smaram , plus i ova panika oko gripa , izadjem do oblizhnje trafike , grad prazan , nigde nikoga , samo samo prodavachica i ona nekako snuzhdena , kao da sam u Silent Hill-u a ne u Dimitrovgradu , pochecu da se osvrcem da me ne gricne neki zombi ili neko slichno zhivuljche.
@Boris: Mislish na Warior Within ili neki drugi deo ?
Mozgalice,atmosfera,tezina igrice...ma sce...likovi pogotovo.
Ja sam tom igricom ocaran presao sam je bezbroj puta...
Ekstra.
Jeli iko gledao Djokovica?

A jesi li bez sifri![]()