Kafana "Game over"

ebote kako neki mogu tako rano da ustanu XDDD

Profesionalna deformacija :)

I ono srecan rodjendan, da imas sve petice, da poentiras kod neke ribe i tako :D
birthday-cake-ideas-06.jpg

Ko se ne plasi svinjskog gripa nek jede tortu :mrgreen:

P.S. Jel znas da je danas i Ani Ivanovic rodjendan :)

Pa dobro, desava se. Pogotovo ako ima su mu rodjendani ko moji, niko mu se ne seti rodjendana... Ja cesto imam Lex Luthor-ovske rodjendane :mrgreen: A najjace je to sto znam mozda na 100 osoba rodjendan, i uvek im cestitam :)

Dobro jutro.
Smokac,srecan ti rodjendan i sve najbolje.
Kao sto Fangio rece...da patentiras ove godine ;).

Stranger-u,kada pises post u sklopu prozora posta imas razlicite opcije...boja slova,velicina slova,font i medji tom opcijama je i You Tube ikonica.
Kliknes na nju i u ponudjeno polje kopiras NE url spota nego kod koji se nalazi ispod njega.

Ajde Smoki,pice i klopa su danas na tebe,a cim dodjem kuci poslacu ti poklon ;)...

Srecan rodjendan Smoky.:D Da ti ne kazem da imas sve petice, jer verovatno vec imas,pocim uvek kazes moram da ucim.Samo za tebe

I odmah da pitam,kako da postavim nesto sa youtube a da nije samo link kako sam ja postavio,nego da se vidi sve kao na youtube-u da gledas,ako razumete pitanje?

Dobro jutro.
Smokac,srecan ti rodjendan i sve najbolje.
Kao sto Fangio rece...da patentiras ove godine ;).

Stranger-u,kada pises post u sklopu prozora posta imas razlicite opcije...boja slova,velicina slova,font i medji tom opcijama je i You Tube ikonica.
Kliknes na nju i u ponudjeno polje kopiras NE url spota nego kod koji se nalazi ispod njega.

Ajde Smoki,pice i klopa su danas na tebe,a cim dodjem kuci poslacu ti poklon ;)...

fala fala XDDD

Back