Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Jeste gledali Trailer od MW3???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao, ko bi rek'o. Borise, nisi valjda postao fanboy?

Verujem, ali da li bi se ti snasao na tastaturi i misu?
Aj, pa ti javi kad budes uzimao novi komp da odigramo koju obavezno!
 ...samo, ti bi vjerovatno bio precizniji sa misem...
 ...samo, ti bi vjerovatno bio precizniji sa misem...Ma ja bi vas sve odvalio
Ja igram ono alterIW net.igra li neko?
PS.***** MW3,vec sam preorderovao Battlefield 3 za komp.Igra ce biti zlo.Pogotov na i7.
 ...gotiva...
 ...gotiva...Ma ja bi vas sve odvalio
Ja igram ono alterIW net.igra li neko?
PS.***** MW3,vec sam preorderovao Battlefield 3 za komp.Igra ce biti zlo.Pogotov na i7.
 MW3 ce biti prosek, ali zato battlefield :OO
 MW3 ce biti prosek, ali zato battlefield :OO 

Ja ne mogu da verujem da mesecima nisam bio na ovom forumu...Mozda i godinu dana... Otkako sam bio fejs napravio poceo sam sve manje da ulazim... Fb mi je postao takvo s***e i sad sam najvise na razmeni igara i playstation republici... Ja stvarno ne znam koliko se forum promenio... Gde je stara ekipa: Boris,Bulletdodger,Real smoky... ? Bilo je jos ali stvarno se ne secam... Nedostajali ste mi ljudi,jel vas ima na razmeni igara...?

Ja ne mogu da verujem da mesecima nisam bio na ovom forumu...Mozda i godinu dana... Otkako sam bio fejs napravio poceo sam sve manje da ulazim... Fb mi je postao takvo s***e i sad sam najvise na razmeni igara i playstation republici... Ja stvarno ne znam koliko se forum promenio... Gde je stara ekipa: Boris,Bulletdodger,Real smoky... ? Bilo je jos ali stvarno se ne secam... Nedostajali ste mi ljudi,jel vas ima na razmeni igara...?
 ...
 ...Neki su tu...neki su pali borci...
Pozzz strangeru...pitao sam se gdje si...(: ...

Neki su tu...neki su pali borci...
Pozzz strangeru...pitao sam se gdje si...(: ...