Kafana "Game over"

Tako je i meni bilo, al kao ajde da stavim drugu na steam..al pobogu 4 godina, i dobijem pomracenje mozga.. Ne mogu da verujem, znam da sam je stavio iz 3 dela, 2 dela se poprilicno dobro secam, al fali mi prvi, odnosno treci. 80 kombinacija sam isprobavao i pribelezio al dzaba. Dodje mi da glavom u zid opalim par puta :D

Legnem ja oko 03:40AM, u 4:10AM i dalje ne spavam, razmisljam nesto o treningu, kad odjednom kao grom iz vedra neba kroz mozak mi prolazi sifra od steama. Ustajem kao izbezumljen i kucam login u steamu, kad ono, logujem se. Imam retardiran mozak :)

Tako je i meni bilo, al kao ajde da stavim drugu na steam..al pobogu 4 godina, i dobijem pomracenje mozga.. Ne mogu da verujem, znam da sam je stavio iz 3 dela, 2 dela se poprilicno dobro secam, al fali mi prvi, odnosno treci. 80 kombinacija sam isprobavao i pribelezio al dzaba. Dodje mi da glavom u zid opalim par puta :D

(: ....
ti kao da pod tom sifrom imas svu svoju imovinu (: ...
Ja sifre sastavljam od meni licnih ili podataka koje jednostavno ne mogu zaboraviti...
Kao sto rece...svugdje su mi MALTENE iste sifre...tj. poticu od jedne...samo u sebi sadrze mozda dva puta ponovljeno isto slovo ili broj (: ...

Nista...ne preostaje ti nista drugo nego da i dalje pokusavas (: ...

Ja sam isto tako, jedno vrijeme, pokusavao sa razlicitim siframa...dok mi par email adresa nije otislo u zaborav (: ... tad sam odustao...

Ajd ako neko igra League of Legends na evropskom nek me doda. Jos se uhodavam, nisam ja ni dotu bog zna sta igrao, samo sam sa Jugernautom odigrao 10-ak meceva..al s obzirom da ne igram cs vec 2,3 meseca i nemam uopste volje, nekako me privlace Dota i LoL.

-> silenthunter0907

p.s - Prvi online match yay!

27582242.png

Poslednja izmena:
Ako vas ne mrzi odgovorite na ovu anketu.

Sto se LoL-a tice, odavno nisam igrao, znaci jos od septembra, igra mi se zesce. Ali ******, prokleti faks, prokleti domski internet skoro sve blokira osim browser-a i programa tipa Skype. Venem polako za partijom LoL-a i malo TF2.
A i rating mi propao, bio sam jednom medj top 10 5v5 ranked a sad 57 ako ne i manje... Jebeni rating decay...

Moram da se pohvalim da najzad kupujem novi kompjuter, i da cu izbeci strasan san o tome kako nikada necu zaigrati Starcraft II

Ukratko: Procesor 3 gigaherca, quad-core, 2 puta 2 GB rama DDR3

Grafa Radeon HD nesto od 1 GB DDR5, hard disk od Terabajt i 64 Kes memorije.

E ako ovo ne potraje duze od 2 godine, onda ja odustajem od kompova :D

Ajd ako neko igra League of Legends na evropskom nek me doda. Jos se uhodavam, nisam ja ni dotu bog zna sta igrao, samo sam sa Jugernautom odigrao 10-ak meceva..al s obzirom da ne igram cs vec 2,3 meseca i nemam uopste volje, nekako me privlace Dota i LoL.

-> silenthunter0907

p.s - Prvi online match yay!

27582242.png

Add cu te kad budem usao inace ja sam Slaninica :D
Igram od rane bete cak imam i neke skinove kao nagradu... :D

Vi koji niste probali Probajte
http://www.leagueoflegends.com/

Back