BigMazi
Ističe se
- Poruka
- 2.832
Nakon 4 godina koriscenja steam naloga sa istom sifrom, nakon 3 meseca "auto login"-a, ja zaboravim sifru..Treba biti debil za tako nesto. A ne mogu retrieve password jer ne znam "secret anwser". S T O K A
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon 4 godina koriscenja steam naloga sa istom sifrom, nakon 3 meseca "auto login"-a, ja zaboravim sifru..Treba biti debil za tako nesto. A ne mogu retrieve password jer ne znam "secret anwser". S T O K A

...

...

!!!

Tako je i meni bilo, al kao ajde da stavim drugu na steam..al pobogu 4 godina, i dobijem pomracenje mozga.. Ne mogu da verujem, znam da sam je stavio iz 3 dela, 2 dela se poprilicno dobro secam, al fali mi prvi, odnosno treci. 80 kombinacija sam isprobavao i pribelezio al dzaba. Dodje mi da glavom u zid opalim par puta![]()
Inace top igrica ko voli Dotu i HoN ovo ne moze da mu se ne svidi. Eto vracam se i ja za koji dan pa te add...
Ajd ako neko igra League of Legends na evropskom nek me doda. Jos se uhodavam, nisam ja ni dotu bog zna sta igrao, samo sam sa Jugernautom odigrao 10-ak meceva..al s obzirom da ne igram cs vec 2,3 meseca i nemam uopste volje, nekako me privlace Dota i LoL.
-> silenthunter0907
p.s - Prvi online match yay!
![]()
Add cu te kad budem usao inace ja sam Slaninica![]()
Igram od rane bete cak imam i neke skinove kao nagradu...![]()
Vi koji niste probali Probajte
http://www.leagueoflegends.com/

Nisam tu dan,dva pa da cestitam