Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ist2804345bigyawnbwkf8.jpg

...laku noc deco... odoK...

Ja ustvari ne znam, i nisam odavde, ko koga voli ...itd. U svakom slicaju pridruzujem se svim licnim izborima, i ne navijam...ili, navijam...za nekog.... Zelim vamlepu i srecnu noc, poid uslovom dA vam Komp NE BUDE Jedini PRijatelj u RL. Imate vi svoje zivote, imate ljude koji ne moguda zive beza vas....okrenite ime se, recite im, makar to strasno izgledalo..volim te, ZAGRLITE I SA OBE RUKE I ....SEDITE zAJEDNO ZA kOMP!!!!:D:D
b18dc723b10afbda193d15fd2a8cd63a.gif
A, ja vas uvek volim...Ljiljana:-D

Stvarno, nisam sujetna...ali, ko skida po 1000 postova ili ti ne znam koliko..Znam Lika, ovde na Krstarici Legenda, iam Covek 45.000 postova.....Pa, koji smo mi, onda Misevi.;....

Ja ustvari ne znam, i nisam odavde, ko koga voli ...itd. U svakom slicaju pridruzujem se svim licnim izborima, i ne navijam...ili, navijam...za nekog.... Zelim vamlepu i srecnu noc, poid uslovom dA vam Komp NE BUDE Jedini PRijatelj u RL. Imate vi svoje zivote, imate ljude koji ne moguda zive beza vas....okrenite ime se, recite im, makar to strasno izgledalo..volim te, ZAGRLITE I SA OBE RUKE I ....SEDITE zAJEDNO ZA kOMP!!!!:D:D

lilyl... nisi ni svesna koliko si puno rekla sa tako malo rechi... :D
uvek mi ulepshash odlazak na spavanje... :D
laku notj... ;)

[QUOTEHeRoInA_84;5265680]lilyl... nisi ni svesna koliko si puno rekla sa tako malo rechi... :D
uvek mi ulepshash odlazak na spavanje... :D
laku notj... ;)[/QUOTE] N ekaTvoji devojacki snovi budu ostvareni...od Srca, ,Lily.
angel130.gif

A pro po, postova, sram da vas bude...videh Venericuu i ostale Klinke...Ma, sram vas bilo!!!!!Jedite lepo GovnA ODAVDE DO VECNOSTI, VI ste sitne Duse....Ma, zabole me K. za vas. Ja sam Admin na mnogo interesantnijimForumuma....Zao mi je sto nismo nasli zajednicki jezik.../sad bih vam stavila slicicu,,, jer ja sam pocela sa praksom slicica na Forumu...Krstarice...!!!!Laku noc Gentlmeni....Pisem vam otvoreno...a imate moj E-mail....M...., volim ja vas.....;) Ajd, lepo, pokazite svoju slabost, pa me BANUJTE!!!!!:-D

Vidim da ste u ovoj lepoj ksfanic , novootvorenoj, malo zalutali. Nije to ono NASE, sto je bilo. Kao prvo, izredjase se ovde Gazde, SKNUS nam postove, Banovase nas..napravise od ovog Foruma....kontejner...a, mi nismo toliko bili iscrpljeni gladju, da bi smo po njemu KOPALI....hVALA, NA razumevanju, hvala na zelji da se indentifikujemo, hvala, na istom vaspitanju...Ja vise, nisam odavde, i nikada se ovde necu ppojaviti.Ako ovaj Forum ima Kontrolore, mislim da bi trebalo da intervenisu!! Ja sam, licno, volela ovaj Forum. Ali, tu se moja Ljubav zavrsava. Pa ne moze jedan Ordinarni ***** DA MENI IZBRISE 10000 I KUSUR POSTOVA. jA bwe, OVAJ
Internet pLACAM, a i te buDale!! MA SKINITE MI Sa *****!!!!!vOLIM JA VAS!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back