- Poruka
- 10.864
а па мора мало уз фудбал
ајд сад идемо да гледамо мехико и холандију
ебо свађу ником добро није донела
мало препуцавања не шкоди
taj koga su tako okarakterisali ne verujem da gleda fudbal nego radi punom parom
zdravo Sale

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а па мора мало уз фудбал
ајд сад идемо да гледамо мехико и холандију
ебо свађу ником добро није донела
мало препуцавања не шкоди

taj koga su tako okarakterisali ne verujem da gleda fudbal nego radi punom parom
zdravo Sale

O neeee...ja nju izuzetno cenim sto ne bih mogla reci za tebe pa da si ne znam kakva prema njoj. Ume ona jako dobro sama da proceni a I znas kako.... I u najsladjem kolacu moze se sakriti gorak otrov [emoji4]A ti si medju njima
Usta moja hvalite me
p.s. pa vi napraviste Agatu totalnom glupačom koja nema pojma o životu, pa smo je mi tj. ja mesecima zavlačila i bila loša prema njoj.
Još jedan psiholog u najavi
здраво
и што ми откри име
сад ће да ме сталкује знаш већ ко

Ako misliš na mene a sve mi se javlja da je tako, ne brini se, budi spokojan. Imenjaci smo, samo što meni lepše stoji.

Ako misliš na mene a sve mi se javlja da je tako, ne brini se, budi spokojan. Imenjaci smo, samo što meni lepše stoji.

O neeee...ja nju izuzetno cenim sto ne bih mogla reci za tebe pa da si ne znam kakva prema njoj. Ume ona jako dobro sama da proceni a I znas kako.... I u najsladjem kolacu moze se sakriti gorak otrov [emoji4]

ups
neće valjda i ovde da dodje

Ajd da ti odgovorim lepo...
Prijatelj ne uslovljava ne govori oni su ovakvi mi smo takvi.
već dva dana slušam kako se ljutite, ubedjujete je da smo mi loši a ja nijednom nisam tako nešto izjavila.
Može me kažnjavati, može teme zaključavati može se družiti sa mojim npr. najvećim neprijateljem ako sam joj prijatelj ja je neću uslovljavati.
Inače za kolač šta da ti kažem osim ..... vodi računa gde ga jedeš ali isto tako pazi i da se ne iznenadiš gde te šta može snaći.

vodi računa gde ga jedeš ali isto tako pazi i da se ne iznenadiš gde te šta može snaći.
bio nekad moderator a...[emoji12]замало уф
E dragi moji, večeras ću vas poštedeti svog društva, imam porodične obaveze, pa stoga molim kolege supermodove da oni večeras moderišu, pa sve žalbe i tužbe možete njima da uputite...Iskreno se nadam da će besmisleni ratovi prestati, da ću zateći otvorenu kafanu i da niko neće dobijati ni uvrede ni vitamine....Videćete da je lepše...Ljubi vas sve Agatha

E dragi moji, večeras ću vas poštedeti svog društva, imam porodične obaveze, pa stoga molim kolege supermodove da oni večeras moderišu, pa sve žalbe i tužbe možete njima da uputite...Iskreno se nadam da će besmisleni ratovi prestati, da ću zateći otvorenu kafanu i da niko neće dobijati ni uvrede ni vitamine....Videćete da je lepše...Ljubi vas sve Agatha

а можда би нас она ујединила
ко зна зашто је то добро
Nismo se mi razumele vidim ja
Ajd budi dobra i iz postovanja prema Agati ne nastavljaj ovu pricu,
bio nekad moderator a...[emoji12]

Alex, pazi se tamnih čoškova...
Pretnja je prijavljena. Drukamo se sve u fulu.

Drukaro nja nja nja
a ja još ni jednu prijavu nisam odradila .... ne volem da budem tužakalo
Sad je pretoplo za potkosulje[emoji4]Ево...
Којој год форумашици је до ратовања...
Нудим јој раме за плакање и образ за цмакање.
Оне безобразне нека нађу жестоке момке.
Ја сам фин као памучна поткошуља.