Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti si medju njima :D
Usta moja hvalite me :ok:

p.s. pa vi napraviste Agatu totalnom glupačom koja nema pojma o životu, pa smo je mi tj. ja mesecima zavlačila i bila loša prema njoj.
Još jedan psiholog u najavi :D
O neeee...ja nju izuzetno cenim sto ne bih mogla reci za tebe pa da si ne znam kakva prema njoj. Ume ona jako dobro sama da proceni a I znas kako.... I u najsladjem kolacu moze se sakriti gorak otrov [emoji4]

O neeee...ja nju izuzetno cenim sto ne bih mogla reci za tebe pa da si ne znam kakva prema njoj. Ume ona jako dobro sama da proceni a I znas kako.... I u najsladjem kolacu moze se sakriti gorak otrov [emoji4]

Koliko dugo već poznajemo Agathu? Iznenadio sam se kada je pozelenela u moderatora.

Uh, nedostaje mi Miki kikiriki i Borkinja, to su bile koke sve u 16. Imale su nepogrešiv snajper za podzemne patuljke... al' to beše vreme :)

E dragi moji, večeras ću vas poštedeti svog društva, imam porodične obaveze, pa stoga molim kolege supermodove da oni večeras moderišu, pa sve žalbe i tužbe možete njima da uputite...Iskreno se nadam da će besmisleni ratovi prestati, da ću zateći otvorenu kafanu i da niko neće dobijati ni uvrede ni vitamine....Videćete da je lepše...Ljubi vas sve Agatha:heart:

Ajd da ti odgovorim lepo...
Prijatelj ne uslovljava ne govori oni su ovakvi mi smo takvi.
već dva dana slušam kako se ljutite, ubedjujete je da smo mi loši a ja nijednom nisam tako nešto izjavila.
Može me kažnjavati, može teme zaključavati može se družiti sa mojim npr. najvećim neprijateljem ako sam joj prijatelj ja je neću uslovljavati.

Inače za kolač šta da ti kažem osim ..... vodi računa gde ga jedeš ali isto tako pazi i da se ne iznenadiš gde te šta može snaći.

Nismo se mi razumele vidim ja:)

Ajd budi dobra i iz postovanja prema Agati ne nastavljaj ovu pricu,

E dragi moji, večeras ću vas poštedeti svog društva, imam porodične obaveze, pa stoga molim kolege supermodove da oni večeras moderišu, pa sve žalbe i tužbe možete njima da uputite...Iskreno se nadam da će besmisleni ratovi prestati, da ću zateći otvorenu kafanu i da niko neće dobijati ni uvrede ni vitamine....Videćete da je lepše...Ljubi vas sve Agatha:heart:

Svi mi znamo da neće biti dobro. Zato se i pojavila, nakon onakve izjave, poštujući sopstveni forumski kodeks :)
Neka supermodova, tako i treba, nepristrasno i brutalno.

Lepo se provedi :)

Ajde samo uživaj ma biće sve u redu sve što polomimo mi ćemo i počistiti :zcepanje:
E još samo fali da ovo ne shvatiš kao šalu :p

а можда би нас она ујединила:hahaha:

ко зна зашто је то добро:think:

Ko zna šta sve do kraja može da se desi

Nismo se mi razumele vidim ja:)

Ajd budi dobra i iz postovanja prema Agati ne nastavljaj ovu pricu,

Ma slobodno iznesi svoj stav i mišljenje pa kafane služe i za razmenu suprotnih mišljenja i stavova. Nemam ja problem sa tim da neko totalno drugačiji stav ima od mene sve dok to ne upakuje u bujicu uvredljivih reči. Ti me nisi vredjala samo si iznosila svoje mišljenje čak i to da misliš da nismo dobri .... jednostavno imaš prava tako da misliš.

Ево...
Којој год форумашици је до ратовања...
Нудим јој раме за плакање и образ за цмакање.
Оне безобразне нека нађу жестоке момке.
Ја сам фин као памучна поткошуља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back