Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Nista od tvoje karijere Gogili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Curku ignorisem, suvise je suva i matora za moj ukus.
E Gogi ovo stvarno nije u redu...baš nije...a ne mogu da verujem da ti to radiš..ironija je nepotrebna...šta treba da očekujem...jel STVARNO misliš da je to dobar fazon...ajde izvolite, sebe blamirate, ponesite što više oružja možete i udrite...JUNAČKI...rasturite ovo kao i Religion...mnogo dobra fora, da se ponose ljudi...
Pogotovo kultorno je pozvvati samog sebe na veceru..
Povlacim rec...mislim da si smehotresna....![]()

Ali, kuvana je?
Ma i to što kažeš, mlada jagnjetina, leden pivkan i ekipa sa starih NPiM. Dernek da se i klozet zapali!
Ajd da pokažem dobru volju pa da prestanem da se raspravljam sa tobom.
Što misliš ovo je tvoja lična kafana?
Evo i sa tobom se slažem
Živi sa mišljenjem da poseduješ virtuelnu kafanu u virtuelnom svetu i da si baja na netu i eto tebi jedan isto virtuelni pozdrav
Koji ste vi carevi ajd zdravo .......![]()
E, sad idem.
stvarno.
Vidimo se veceras? Obavezna toaleta ili moze "casual"?
E Gogi ovo stvarno nije u redu...baš nije...a ne mogu da verujem da ti to radiš..ironija je nepotrebna...šta treba da očekujem...jel STVARNO misliš da je to dobar fazon...ajde izvolite, sebe blamirate, ponesite što više oružja možete i udrite...JUNAČKI...rasturite ovo kao i Religion...mnogo dobra fora, da se ponose ljudi...
Jesam baja, pitaj koga hoces..ako ne verujes, hajde da se upoznamo?

Oružje si spomenula ti a ne ja.
U svakom jelu neka živuljka nastrada pa sada li je koka, petao ili možda kekerez nebitno, poznato je da Srbi vole meso.
Ovakvim komentarom ti navodiš da će biti rata a ne ja. Ja to nigde nisam spomenula.
Sada si ti mene iznenadila Agata, kao budisti gde ti oružje pade na pamet?
Sad ćeš baja i ti u PM, samo gledaj...![]()
Siri noge, moja mila mati....
Lud si ko centrifuga i zato si moj ljuti haver!Jel misliš da sam tolika budala? Dokazaćeš sama kad večeras dođete da ratujete a to nisi spomenula....A Budistima sme da pada na pamet sveOružje si spomenula ti a ne ja.
U svakom jelu neka živuljka nastrada pa sada da li je koka, petao ili možda kekerez nebitno, poznato je da Srbi vole meso.
Ovakvim komentarom ti navodiš da će biti rata a ne ja. Ja to nigde nisam spomenula.

Jel misliš da sam tolika budala? Dokazaćeš sama kad večeras dođete da ratujete a to nisi spomenula....A Budistima sme da pada na pamet sve
Aman jel ti vidiš gde ovo vodi, postaje presipanje iz šupljeg u prazno, Gogi MOLIM te pogledaj realno šta se događa...Zar ništa zanimljivije nema da se priča...

Oružje si spomenula ti a ne ja.
U svakom jelu neka živuljka nastrada pa sada da li je koka, petao ili možda kekerez nebitno, poznato je da Srbi vole meso.
Nekada je čutnja mudrost spoznaje.
Nije citat, na ovo sam sada nadošao pa odvalio. Baš je paglu, a?![]()

Kao što sam sada sama ovde nikoga nisam povela ( mene ne mora niko da brani niti da za mene moljaka da neko nešto prestane) tako isto ako oni večeras ovde dodju ja ih sigurno neću dovesti. Nisu to deca niti sam ja njima mama pa da mogu da im komandujem. Ne znam kako će reagovati na komentare tipa matori alkoholičar, intendant i demolirali ste kafanu na religiji ..... pitam se odakle im takvo razmišljanje .....
Ne znam na koga se šta odnosi jer niti ima alkosa medju njima, niti je neko bio intendant ali to je već na njima da ukapiraju, ne na meni .....
A, omiljena koka stigla.
Darling, kako je protekao rođendan? Daj brzo referat da zaličimo ovu kafanu na nešto, najavljuje se večeras neki belaj!

jes valaа па мора мало уз фудбал
ајд сад идемо да гледамо мехико и холандију
ебо свађу ником добро није донела
мало препуцавања не шкоди![]()

Ih...kako sam odma provalila da si ti jedna svadjalica, nek ti Dzek overi..ne treba da vidim coveka pa da procenim...ne pisem mnogo ali samo citam i citam i nekako mi bas drago sto ce Agatica konacno svoju dobrotu da usmeri na prave ljude![]()
Ih...kako sam odma provalila da si ti jedna svadjalica, nek ti Dzek overi..ne treba da vidim coveka pa da procenim...ne pisem mnogo ali samo citam i citam i nekako mi bas drago sto ce Agatica konacno svoju dobrotu da usmeri na prave ljude![]()