Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj Jeroh je pravi primer kako uopste ne treba izgovoriti bujicu uvredljivih reci da bi nekog uvredio.

алексис
не знаш ти оног јероха уопште као што ја не знам вас.

могла си само од неког да чујеш субјективно мишљење и није лепо да оговарате оног ко није присутан.

ево пуцај на мене, ако ти је до пуцања :D

алексис
не знаш ти оног јероха уопште као што ја не знам вас.

могла си само од неког да чујеш субјективно мишљење и није лепо да оговарате оног ко није присутан.

ево пуцај на мене, ако ти је до пуцања :D
Ne pucam ja ni na koga, ja sam samo videla sta je napisao Brzom za cerkicu i to mi je dovoljno. Vrlo ruzno i neprimereno i bolje bi mu bilo da nije nista napisao nego tako nesto.A tebe necem da diram dok ne provalim odakle te znam:zper:

Da, sve se kopira na Fb, Live! Mnogo raje sa zanimanjem čeka, imaju pozdrav od mene!

No, polako mi postaje dosadno. Nemoćna je i intelektualno slabašna, petlja se u sopstvene laži, iako se upinje da bude dostojna, to moram da priznam. Ali, od gjovana se pita ne pravi...

Kada mi ponovno bude ćejf da se malo sprdam, eto me.

Uh,moram joj i ovo odgovoriti:

Ljubomorna? Jesi, umireš od zavisti i nemoći. I da se jesam hvalio kao što ponovo lažeš, imam čime. Ne jednu, nego tri. Adept nije obavešten, dugo ga nije bilo. :)

Iznošenje podataka iz privatnog života je takođe prijavljeno. Sa merakom.

Poslednja izmena:
Da, sve se kopira na Fb, Live! Mnogo raje sa zanimanjem čeka, imaju pozdrav od mene!

No, polako mi postaje dosadno. Nemoćna je i intelektualno slabašna, petlja se u sopstvene laži, iako se upinje da bude dostojna, to moram da priznam. Ali, od gjovana se pita ne pravi...

Kada mi ponovno bude ćejf da se malo sprdam, eto me.

Ti to ko da si u studiju pred kamerama :zcepanje:
Boli što si ispao drukara a ne Džek koji se dostojno bori :mrgreen:
Ajde putuj igumane :D

Uh,moram joj i ovo odgovoriti:

Ljubomorna? Jesi, umireš od zavisti i nemoći. I da se jesam hvalio kao što ponovo lažeš, imam čime. Ne jednu, nego tri. Adept nije obavešten, dugo ga nije bilo. :)

Iznošenje podataka iz privatnog života je takođe prijavljeno. Sa merakom.

Kako ga ubode :ok:
Samo mi reci na šta ljubomora :eek:

Sve što se napiše javno na forumu nije iznošenje privatnosti.
Još će ljudi pomisliti da pepeišemo kad pišeš da iznosim tvoju privatnost :lol:

Putujem i dolazim kada mi bude ćejf da te edukujem. Pa pa. Zalepetaj sada krilima. :)

3475455770.gif
ajde putuj :)

Ne pucam ja ni na koga, ja sam samo videla sta je napisao Brzom za cerkicu i to mi je dovoljno. Vrlo ruzno i neprimereno i bolje bi mu bilo da nije nista napisao nego tako nesto.A tebe necem da diram dok ne provalim odakle te znam:zper:

ај ако те не мрзи пронађи тај пост (пошто нисам у току)

са религије политике ако си била тамо могла си да ме видиш
на религији сам био муд док се са краљицом мудова нисам почепркао:D

ај ако те не мрзи пронађи тај пост (пошто нисам у току)

са религије политике ако си била тамо могла си да ме видиш
на религији сам био муд док се са краљицом мудова нисам почепркао:D

Joj mrzi me...vrati se par strana unazad ili udji u njegov profil pa nadji..ti kao bivsi moderator bi trebao da znas kako vrlo lako doci do poruke koju trazis;)

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back