Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, Agatha će da posmatra sa strane i pucketa bičem... :rotf:
tumblrmk19xm5ley1qdm4tlo-1.gif

Крцко Орашчић...
Сиви Соколовић...
Више ми се свиђа ово друго...
Иако и мале чупаве живуљке имају своје форе...
Посебно пред мундијал...

Dobro jutro, vidim, završava se konverzacija o mojim cegerima koji daruju izvor života, srećnicama da se napoje sa istog.

Ne umem da pojmim kakvi su to crnu umovi koji bi to da slome i krckaju, da liše svet životne radosti i unesreće izabrane? Zar u osvit zore ovakvu sudbinu da spoznam?

E pa neće moći. Mnogi su kidisali na moje cegere, pa su nestali ili su prognani da se nikada više ne vrate. A moji cegeri su i dalje veseli i razdragani, iz njih isijava radostan poziv ženama da se tim zovom slade...

Dobro jutro, vidim, završava se konverzacija o mojim cegerima koji daruju izvor života, srećnicama da se napoje sa istog.

Ne umem da pojmim kakvi su to crnu umovi koji bi to da slome i krckaju, da liše svet životne radosti i unesreće izabrane? Zar u osvit zore ovakvu sudbinu da spoznam?

E pa neće moći. Mnogi su kidisali na moje cegere, pa su nestali ili su prognani da se nikada više ne vrate. A moji cegeri su i dalje veseli i razdragani, iz njih isijava radostan poziv ženama da se tim zovom slade...

Cek jos malko, pa ce bit, ono sto se mora bit.

i bit ve posle, LeLe-KuKu.......

Cek jos malko, pa ce bit, ono sto se mora bit.

Šta je ovo, novi Šekspir? Stremi ka tome al traljavo.

bit ve posle, LeLe-KuKu..

Ovo mi je zaličilo na jezik Komanča, možda i Sijuksa, ko će to znati kada su jezici tih časnih plemena fonetski slični.

Šacujem da je autor ovog indijanskog šekspira prognozirao budućnost mojih cegera pa su se isti skupili toliko da ih mogu u spakovati u supenu kašiku, No, rastegljivi su to veseljaci, kada im objasnim da iz prazne ne puca ima da se razguze toliko da bi se moglo desetak zimskih uniformi sašiti od nji'ove kože, sve sa kamuflažnim žbunilom!

Kako ono veli Čola -"Veselje se širi na sve strane" a ja bih dodao -"iz cegera, of kors!"

Poslednja izmena:
Čini mi se da nazirem neke fragmente iz sećanja. Dakle, gomila bilmeza u kratkim gaćama koji jedva čekaju da uteraju, da bi se grlili i drapali, a dok rade te bludnoće, gomila koja okružuje livadu ohrabruje ih u tome animalnim vriskovima? Valjda su ljubomorni što ne mogu i oni na livadu, da zavlače ruke svukuda... .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back