Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pa srecan ti bio rodjendan i jos ih mnogo mnogo proslavila u zdravlju i veselju
demotivacija.rs_SRECAN-RODJENDAN-sve-najbolje-_134608408361.jpg

A pošto znam da su i Milica i Buu Vage, evo i njima pokončića:

dancing_cats_animated.gif

Za Mici:

ximages,qq=tbn,3AANd9GcSCZuRX2kMawj-ca2gTUxMvkmc0gU5T0LuMlactysCO2Uyp73UCMA.pagespeed.ic.9275IOUDtP.webp

565517790_65462.gif

Za Buu-a:

ximages,qq=tbn,3AANd9GcSCZuRX2kMawj-ca2gTUxMvkmc0gU5T0LuMlactysCO2Uyp73UCMA.pagespeed.ic.9275IOUDtP.webp

http://2.***************/-GomJWxSeWRU/T0rQpSE693I/AAAAAAAAE5g/ZIU4s7kbqLg/s320/happy+birthday+baby++3d+gif+animation+free+card+wishes+funny+box+messages+playmate++sexy+model.gif

Poslednja izmena:
Pa ja sam posebno zavolela labradore (plakala sam ko kiša kad sam to videla) kad sam pre nekoliko godina gledala emisiju o životinjama koje neverovatno pomažu hendikepiranim osobama. Najviše je bilo labradora i retrivera, a posebno me oduševio majmunčić koji potpuno oduzetoj osobi okreće strane dok čita, češlja kosu i još mnogo toga - ipak je to pametno stvorenjce i ima ručice.

hvala Agata,nije trebalo toliko,volim ja poklone ali ti si se bas otvorila:)hvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj rodjendan. Kissic za tebe:*

- - - - - - - - - -

hvala
Agata,nije trebalo toliko,volim ja poklone ali ti si se bas
otvorila:)hvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj
rodjendan. Kissic za tebe:*

hvala Agata,nije trebalo toliko,volim ja poklone ali ti si se bas otvorila:)hvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj rodjendan. Kissic za tebe:*

- - - - - - - - - -

hvala
Agata,nije trebalo toliko,volim ja poklone ali ti si se bas
otvorila:)hvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj
rodjendan. Kissic za tebe:*

biki i vin.jpg

Ima se:zcepanje:, može se! Lepo bi bilo da stvarno imam, pa da svakom prijatelju dam za rođ iljadarku (ne črvenu već zelenu) a i meni da ostane!
P.S. Biki izvini što ti je malo mutnjikava slika, kopirala sam je sa posta gde je takva, a vidim da Vinu ič ne smeta!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back