The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.571
Као и ми на форуму...

Да смо ми сви живи и здрави...
Авионе и камиЈоне остављамо алавима...

Да смо ми сви живи и здрави...
Авионе и камиЈоне остављамо алавима...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala momci![]()
Hvala momci![]()
Pa srecan ti bio rodjendan i jos ih mnogo mnogo proslavila u zdravlju i veseljuPogledajte prilog 306057

Pa srecan ti bio rodjendan i jos ih mnogo mnogo proslavila u zdravlju i veseljuPogledajte prilog 306057

Momci, lepo se igrajte,nemojte se svadjati![]()

Jbg...kako da otvorim link...nikako
- - - - - - - - - -
Better late than never...
Birthday girl, click on link...
![]()

Pa ja sam posebno zavolela labradore (plakala sam ko kiša kad sam to videla) kad sam pre nekoliko godina gledala emisiju o životinjama koje neverovatno pomažu hendikepiranim osobama. Najviše je bilo labradora i retrivera, a posebno me oduševio majmunčić koji potpuno oduzetoj osobi okreće strane dok čita, češlja kosu i još mnogo toga - ipak je to pametno stvorenjce i ima ručice.
hvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj rodjendan. Kissic za tebe:*
hvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj hvala Agata,nije trebalo toliko,volim ja poklone ali ti si se bas otvorilahvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj rodjendan. Kissic za tebe:*
- - - - - - - - - -
hvala
Agata,nije trebalo toliko,volim ja poklone ali ti si se bas
otvorilahvala od srca i drago mi je sto si se lepo provela za moj
rodjendan. Kissic za tebe:*
, može se! Lepo bi bilo da stvarno imam, pa da svakom prijatelju dam za rođ iljadarku (ne črvenu već zelenu) a i meni da ostane!