BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ooooo...srecan jubilarni, 6000-ti post 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ocemo sigurno, ko na nas krene iz mesta je naebao
Pa otvaraj temu,sta cekas![]()

Jeste, zabelelo se jutrosNije valjda vec poceo da pada kod tebe?![]()
Kod nas je divno vreme, 25 stepeni...fantazija![]()

Jooooooj kako me mrzi da radiiiiiiim![]()
Ocoravicu nacisto brate, odoh napolje pa nek me kazne!!!![]()
Dobadan.....
Ne bih ja potcenjivo ni to koliko dana ima u životu.![]()

a, takođe ni staro provereno pravilo da uvek ima više dana nego kobasica.
Znajući ovo recept za dug život glasi:
Uvek imajte što više kobasica.
Da ne bude zabune, samo kratka opaska:
Glagol: imajte, se ovde kritično razlikuje od glagola: trošite
@ Bubu
Do ku'ruza bi mog'o češće kuvat crnog sa klinčičima i malo vanile.
pa ne'š bit' na šit listi.
Evo tako i ja, još otkad sam posijo, a ove godine ne'm ku'ruza.
Pozdrav dragi ljudi
Ne znam kako je kod vas, ali meni Krsta baguje danima, ili ne mogu da uđem (a na sve druge sajtove mogu) ili ako hoću da odigram omiljenu mi igricu - linkuje me do home page-a.I tako već danima.*"/@#^^^###=****![]()
Meni odavno stoji isti broj repki, koliko god mi ljudi davali, ne menja se uopšte, ali neću da cimam modove, to mi je za sada najmanji problem.Upravo mi je pao čekić na glavu kad sam podizala kutiju sa alatom na orman pa sad držim led, u stvari zaleđeni grašak - i lekar opšte prakse i stomatolog su mi rekli da je najbolji smrznuti grašak za uboje i otoke. Možda neko od vas zna šta to ima posebno u grašku (''mene treba grašak...'')Pozdrav draga Agata.
Ne znam šta je to sa Krstaricom. Meni nestaju postovi a niko me ne obaveštava o prekršaju.
Malo malo pa mi traži da se prijavim, a da se nisam odjavljivao.
Ćudim............

, alat je u takozvanoj ''devojačkoj sobi'' - malo starije generacije koji žive u starinskim stanovima znaju šta je to, u mom slučaju služi kao ostava za kofere i nesretni alat a pošto već postoje ormani u tom sobičku, alat mora na njih. Pukla je kutija u kojoj su bili čekići dok sam je dizala a iz nje je ispao metalni deo čekića (i on se u tom trenutku otkačio) i pravo meni na jagodicu. Ma samo da se ne izobličim i poplavim. Jednom sam išla na put sa drugom koji je neverovatno krupan a izuzetno nežne naravi. I ja trapava se zveknem u vrata u slepoočnicu, ali zbog prenošenja vibracija meni polavi oko. I gde god smo išli svi su ga sa mržnjom gledali - on je imao 120 kg a ja jedva 50, monstrum jedan, kako premlati onu sitnu devojku (eh, tad sam bila i mršava i devojka), a jedna me je zla baba - potpuno nepoznata, zajedljivo prozvala: ''Jel to ručni rad?'' Meni odavno stoji isti broj repki, koliko god mi ljudi davali, ne menja se uopšte, ali neću da cimam modove, to mi je za sada najmanji problem.Upravo mi je pao čekić na glavu kad sam podizala kutiju sa alatom na orman pa sad držim led, u stvari zaleđeni grašak - i lekar opšte prakse i stomatolog su mi rekli da je najbolji smrznuti grašak za uboje i otoke. Možda neko od vas zna šta to ima posebno u grašku (''mene treba grašak...'')

Dobar savet - ja obloge od rakije za mnogo toga koristim, kad boli grlo, za bronhitis, izvuče upalu fantastično, a vidiš, zaboravila sam za uboje,idem odma krpu da natapam komovicom. A treba kolače da pravim, dolaze mi gosti...Namaži rakijom...........![]()

Dobar savet - ja obloge od rakije za mnogo toga koristim, kad boli grlo, za bronhitis, izvuče upalu fantastično, a vidiš, zaboravila sam za uboje,idem odma krpu da natapam komovicom. A treba kolače da pravim, dolaze mi gosti...

Ijoooj to salonac,plafon na 3 m,nije čudo.Pa oko ti je moglo povrediti pobogu.
Može to i na dno ormana.Meni ostala tatina kutija,gvozdena,puna kao šipak,na
patosu pored ormana.Osnovne stvari tipa čekić,šrafciger,glimerica i čekić u fioci
vitrine.Na dohvat ruke za samoodbranu od eventualne agresije ludog komšiluka.
p.s.Licne više ne pravim,nemam osigurače.
p.p.s.Plavo očekuj,čekić je čekić.Često menjaj led i namaži nečim za modrice.
- - - - - - - - -
Ti si teški ranjenik,nek kupe kolače i donesu.![]()

Ma to je tipičan dokaz nagona za samoodržanjem, ne kaže se džabe saterati u ćošak.Uh, kad se samo setim đubreta matorogBorbeno žemsko,svaka čast.![]()

(a tad uopšte nije bio mator). Evo, čak i u smajlijima su zastupljena oba moja oružja...