Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav dragi ljudi :heart2:
Ne znam kako je kod vas, ali meni Krsta baguje danima, ili ne mogu da uđem (a na sve druge sajtove mogu) ili ako hoću da odigram omiljenu mi igricu - linkuje me do home page-a.I tako već danima.*"/@#^^^###=****:poludeo:

Poslednja izmena:
Nije valjda vec poceo da pada kod tebe?z:cry:
Jeste, zabelelo se jutros
Kod nas je divno vreme, 25 stepeni...fantazija :zaljubljena:

Znao sam, zato sam prekjuče i uvračo, da to dođe kod nas. Nisam znao da li će da radi ovako preko Net-a, ali preko telefona je radilo do sad, čak i preko Skupe-a,
ali ovo je bila premijera
Btw. radi i preko foruma, danas popodne je osunčalo mimo svih ovdašnjih inače veoma tačnih prognoza. :cool:

Jooooooj kako me mrzi da radiiiiiiim :dash:

To nisam znao, ali mi nije teško da pretpostavim.
Možžda bi se dalo i tu štagod zameššat.

Ocoravicu nacisto brate, odoh napolje pa nek me kazne!!!:evil:

Tu nebi ništa da čačkam, jerbo možbit zdravo opasno.

Dobadan.....:kpozdrav:

Ne bih ja potcenjivo ni to koliko dana ima u životu.:lol:

a, takođe ni staro provereno pravilo da uvek ima više dana nego kobasica.

Znajući ovo recept za dug život glasi:

Uvek imajte što više kobasica.

Da ne bude zabune, samo kratka opaska:
Glagol: imajte, se ovde kritično razlikuje od glagola: trošite

@ Bubu

Do ku'ruza bi mog'o češće kuvat crnog sa klinčičima i malo vanile.
pa ne'š bit' na šit listi.

:pivce:

Evo tako i ja, još otkad sam posijo, a ove godine ne'm ku'ruza.

a, takođe ni staro provereno pravilo da uvek ima više dana nego kobasica.

Znajući ovo recept za dug život glasi:

Uvek imajte što više kobasica.

Da ne bude zabune, samo kratka opaska:
Glagol: imajte, se ovde kritično razlikuje od glagola: trošite

@ Bubu

Do ku'ruza bi mog'o češće kuvat crnog sa klinčičima i malo vanile.
pa ne'š bit' na šit listi.

:pivce:

Evo tako i ja, još otkad sam posijo, a ove godine ne'm ku'ruza.

Kasniš MP, gotovi i kukuruzi . Sad je vreme za setvu , al i to je skoro gotovo.

Nemam ti ja latifundije već tek tolko da se ne bude gladno sad kad ostanem bez posla, ako je tačno ono što se zakuvava u mojoj firmici.

Da s odmorim ko čovek pred penziju. Samo ima da sviram i ranim guščiće..

Inače vino kad kuvam, stavljam cimet i karamfiliće(klinčiće) i obavezno biber u zrnu. Ta kombinacija leči prehladu najbolje.

Pozdrav dragi ljudi :heart2:
Ne znam kako je kod vas, ali meni Krsta baguje danima, ili ne mogu da uđem (a na sve druge sajtove mogu) ili ako hoću da odigram omiljenu mi igricu - linkuje me do home page-a.I tako već danima.*"/@#^^^###=****:poludeo:

Pozdrav draga Agata.

Ne znam šta je to sa Krstaricom. Meni nestaju postovi a niko me ne obaveštava o prekršaju.

Malo malo pa mi traži da se prijavim, a da se nisam odjavljivao.

Ćudim............

Pozdrav draga Agata.

Ne znam šta je to sa Krstaricom. Meni nestaju postovi a niko me ne obaveštava o prekršaju.

Malo malo pa mi traži da se prijavim, a da se nisam odjavljivao.

Ćudim............
Meni odavno stoji isti broj repki, koliko god mi ljudi davali, ne menja se uopšte, ali neću da cimam modove, to mi je za sada najmanji problem.Upravo mi je pao čekić na glavu kad sam podizala kutiju sa alatom na orman pa sad držim led, u stvari zaleđeni grašak - i lekar opšte prakse i stomatolog su mi rekli da je najbolji smrznuti grašak za uboje i otoke. Možda neko od vas zna šta to ima posebno u grašku (''mene treba grašak...'')

Poslednja izmena:
E zdravo Nedo:cao:, alat je u takozvanoj ''devojačkoj sobi'' - malo starije generacije koji žive u starinskim stanovima znaju šta je to, u mom slučaju služi kao ostava za kofere i nesretni alat a pošto već postoje ormani u tom sobičku, alat mora na njih. Pukla je kutija u kojoj su bili čekići dok sam je dizala a iz nje je ispao metalni deo čekića (i on se u tom trenutku otkačio) i pravo meni na jagodicu. Ma samo da se ne izobličim i poplavim. Jednom sam išla na put sa drugom koji je neverovatno krupan a izuzetno nežne naravi. I ja trapava se zveknem u vrata u slepoočnicu, ali zbog prenošenja vibracija meni polavi oko. I gde god smo išli svi su ga sa mržnjom gledali - on je imao 120 kg a ja jedva 50, monstrum jedan, kako premlati onu sitnu devojku (eh, tad sam bila i mršava i devojka), a jedna me je zla baba - potpuno nepoznata, zajedljivo prozvala: ''Jel to ručni rad?''
Hvala na repki, ali broj istih se naravno ne menja:D

Meni odavno stoji isti broj repki, koliko god mi ljudi davali, ne menja se uopšte, ali neću da cimam modove, to mi je za sada najmanji problem.Upravo mi je pao čekić na glavu kad sam podizala kutiju sa alatom na orman pa sad držim led, u stvari zaleđeni grašak - i lekar opšte prakse i stomatolog su mi rekli da je najbolji smrznuti grašak za uboje i otoke. Možda neko od vas zna šta to ima posebno u grašku (''mene treba grašak...'')

Namaži rakijom...........:bye:

Ijoooj to salonac,plafon na 3 m,nije čudo.Pa oko ti je moglo povrediti pobogu.:eek:
Može to i na dno ormana.Meni ostala tatina kutija,gvozdena,puna kao šipak,na
patosu pored ormana.Osnovne stvari tipa čekić,šrafciger,glimerica i čekić u fioci
vitrine.Na dohvat ruke za samoodbranu od eventualne agresije ludog komšiluka.
p.s.Licne više ne pravim,nemam osigurače.:D
p.p.s.Plavo očekuj,čekić je čekić.Često menjaj led i namaži nečim za modrice.

- - - - - - - - - -

Dobar savet - ja obloge od rakije za mnogo toga koristim, kad boli grlo, za bronhitis, izvuče upalu fantastično, a vidiš, zaboravila sam za uboje,idem odma krpu da natapam komovicom. A treba kolače da pravim, dolaze mi gosti...

Ti si teški ranjenik,nek kupe kolače i donesu.:rtfm:

Ijoooj to salonac,plafon na 3 m,nije čudo.Pa oko ti je moglo povrediti pobogu.:eek:
Može to i na dno ormana.Meni ostala tatina kutija,gvozdena,puna kao šipak,na
patosu pored ormana.Osnovne stvari tipa čekić,šrafciger,glimerica i čekić u fioci
vitrine.Na dohvat ruke za samoodbranu od eventualne agresije ludog komšiluka.
p.s.Licne više ne pravim,nemam osigurače.:D
p.p.s.Plavo očekuj,čekić je čekić.Često menjaj led i namaži nečim za modrice.

- - - - - - - - -
Ti si teški ranjenik,nek kupe kolače i donesu.:rtfm:

Ostala mi gomila alata od babe i dede - mada dragog dedu u životu nisam videla da nešto popravlja - nije bio lenj, već jednostavno nije umeo. Ni muž nije posebno vičan, a o majci da ne govorim. Ja ponosno umem da zamenim osigurač i sijalicu, kao i da ukucam ekser! A za eventualnu samoodbranu koristim tučani tiganj - staro žensko oružje kao i oklagiju.Tiganjem sam jednom zamanula kad me je spopao ĆALE od drugarice a bila sam potpuno sama u stanu i imala 18 godina. Saterao me u ćošak i onda sam se dohvatila tiganja... Ubrzo je otišao...
Ma više sam se uplašila, nije tolko strašno, padala je meni i džinovska garnišna sa ta tri metra koja pominješ, na nos, i sem male modrice, nisam imala posledica.
@ Evo Buu, 262 je i dalje 262!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back