Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.802

Lepo kažem, treba krkat samo mesinu. Zoo vrt je raj za oči i stomak, sve može na ražanj. Ali baš sve.Verovatno od mnogo povrca????????![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo kažem, treba krkat samo mesinu. Zoo vrt je raj za oči i stomak, sve može na ražanj. Ali baš sve.Verovatno od mnogo povrca????????![]()

O da, to mi reci..znam da ,,poznajem,, coveka (sa fotki) i secam se da je simpa

Lepo kažem, treba krkat samo mesinu. Zoo vrt je raj za oči i stomak, sve može na ražanj. Ali baš sve.![]()

e, voleo bih da vidim kako ces nilskog konja da nataknes na razanj!?
Cao Biki
Ja danas moram da jurcam po stovaristima, fali materijala...svi me pitaju imam li dovoljno daske za salovanje, a ja nikako ne smem reci da mi fali...
Jedina dilema je kako kupiti nesto sto kosta 100.000 za 50.000?

Ma to je prava misterija:
Ja kad udjem u prodavnicu, moram da platim PRE nego li izadjem..
Kada su moji investitori u pitanju, oni dobiju uradjen posao PRE nego li plate...
Juce kukam kako mi treba bar 1000 eur, i salju mi sms oko ponoci u kom me obavestavaju da su mi pustili nesto vise od 500...
jbg...u ovoj zemlji, sa ovakvim investitorima, ne isplati se ulagati u posao....

Ja moram u kafanu posle posla sa nekim forumasicama a nemam ni prebijenog cvonjka
Dobro jutro Brzi
Buu![]()

...sto je sirom foruma poznato...ali imam resenje i za to: kupicu letve za dilatacione ploce, 8x5 pa ih razrezem na 3x5, a umesto dasaka cu da koristim lim koji mi je preostao od nekih neuspelih poslova..valjda mu nista nece biti od malko betona?!
nista: radnici na "prinudni odmor" deset dana dok ne pocnem da radim(dok halu ne izbetoniram), cement i sljunak na odlozeno dvadeset dana, gvozdje odmah + prevoz, za vikend moba, dolaze mikseri ( koje placam iz posla), samo mi fale daske........sto je sirom foruma poznato...ali imam resenje i za to: kupicu letve za dilatacione ploce, 8x5 pa ih razrezem na 3x5, a umesto dasaka cu da koristim lim koji mi je preostao od nekih neuspelih poslova..valjda mu nista nece biti od malko betona?!

e, voleo bih da vidim kako ces nilskog konja da nataknes na razanj!?
Bravo Loki, i hvala za dopunu kolekcije!!! Toliko je dobro da ću ga ponoviti!
	Hvala Alex, ih kako se radujem dopuni kolekcije!!!
I to može, samo se napravi malo veći ražanj. Nilska konjetina. Mljac mljac.

Hvala Alex, ih kako se radujem dopuni kolekcije!!!

Došao dečko u apoteku i kaže apotekaru: Dajte mi jedan kondom.Danas idem kod devojke na ručak i mislim da ona očekuje nešto od mene.
Apotekar mu da i dečko krene da izađe, ali se vrati i kaže: Dajte mi još jedan, znate moja devojka ima sestru i mislim da i ona očekuje nešto od mene.
Dobije on još jedan, krene pa se opet vrati: Dajte vi meni još jedan, moja devojka ima i majku, a mislim da i ona očekuje nešto....
Uveče dolazi dečko kod devojke, sedaju svi za sto, mole se. Počinje večera dečko se još moli i moli...
Pred kraj večere devojka mu kaže:Nisi mi rekao da si tako pobožan.
A dečko joj odgovarati: Ni ti meni da ti je otac apotekar...