Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to fino, verujem da jeste jer deo mog preteranog mesožderstva je i u praktičnosti. Svako povrće treba prati, čistiti, guliti, ebavati a meso samo baciti u rernu i zaliti frikomovim pomfritom iz kese. Ovo potonje služi da opravdam preterano tarenje Heinzovog kečapa, tvrdim da nema ukusnijeg a spustili su mu cenu na prihvatljivu meru. I naravno, da pripazim na zdravlje, vele, treba krkat što više povrća...

Kakvi rasterao - mene inspirisao da postavim svoje fotke sa Palića od pre par godina

palic 074.jpg

palic 088.jpg

palic 099.jpg

palic 106.jpg

palic 108.jpg

Znao sam da će te se odazvati, ali kad' sam znao :)
Elem, ova mi je najdraža. Potegao sam mob da slikam kao što Dok H Holidej poteže revolver, munjevito, da mi ne promakne momenat.

U po bela dana, bestidno, pred posetiocima vrta.
Kengurska posla.

Bezobrazni kenguri.jpg

Opet niđe nikog.

A da se ja lepo gologuz slikam, a? Eh, devojačke želje puste... nego, da vam pokvarim fantazije o meni :) evo donesoh malo muzike u kafanu, onu arhaičnu longplejku, pa nek' nam se dame razvale od melosa, Bajinog lika i dela :) :)

1381417_623943850979118_1896874692_n.jpg

Daj fotke tigre :)
Cao Dru :heart:
:heart::cao:

Opet niđe nikog.

A da se ja lepo gologuz slikam, a? Eh, devojačke želje puste... nego, da vam pokvarim fantazije o meni :) evo donesoh malo muzike u kafanu, onu arhaičnu longplejku, pa nek' nam se dame razvale od melosa, Bajinog lika i dela :) :)

Pogledajte prilog 305636
Aha ha ha ha ha ha!
Haj ho dragi ljudi. Džek stvarno ume da inspiriše! Imam folder ''Singlovi'' (auttentični, bez photoshopa)i sada ću pojedine bisere podeliti sa vama:
singl cajka.jpg

singl covers_05.jpg

singl covers_09.jpg

singl dlakava saveta.jpg

singl Gvozden.jpg

Poslednja izmena:
Kenguri su objasnili neke stvari :)
A ta volina Baja i na fejsu vidim omiljen od juce, Juice ga nakacio...uzas..
Agata, cepaaaaaaj...uz svoju impozantnu kolekciju :)
Brzi, pozzic...
Net me ubi kako ne sljaka,aaaaaaaaaaaa...!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back