- Poruka
- 11.784
Nešto mi govori da voliš velikodušne da ne kažem širokogrude![]()
nain.....vose volim da ima dobro dupence i lepo lice.....mislim nije na odmet da ima i veliku dusu....taman da stane u moju saku.....
al nije prioritetno.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto mi govori da voliš velikodušne da ne kažem širokogrude![]()
al nije prioritetno.......
Jes vala, dobro dupe je bitan momenat, znaš ono žena bez istog ko selo bez crkve...nain.....vose volim da ima dobro dupence i lepo lice.....mislim nije na odmet da ima i veliku dusu....taman da stane u moju saku.....al nije prioritetno.......
![]()
Jes vala, dobro dupe je bitan momenat, znaš ono žena bez istog ko selo bez crkve...

O da, isključivo, iako sam Druzila, još ne posedujem moć skeniranja nečije duše i naravi, dapače, više puta sam se teško zahebala...

pa tako nekako..... da nemam hram u selu..idi bre.....![]()

Кхм...
Ја имам велике шаке и стопала...
Је ли то нешто мистериозно?
![]()

pu pu.....![]()

moja saka je prilagodljiva.....uvek savrseno prijanja uz zenske grudi bez obzira na velicinu.....![]()

Pravo musko ima povece sake...znaci sirokogrude idu samo uz muskarcine![]()

Кхм...
Ја имам велике шаке и стопала...
Је ли то нешто мистериозно?
![]()

Dobra motivacija i vežba čuda stvaramoja saka je prilagodljiva.....uvek savrseno prijanja uz zenske grudi bez obzira na velicinu.....![]()

Tako se meni od klavira povećao raspon prstiju a imam uzanu šaku

Dobra motivacija i vežba čuda stvara![]()

Obično jedna umetnička sklonost vuče i još po neku. Završila sam nižu muzičku ali pošto se tamo uči i svira isključivo klasika a ja sam sklonija divljijim, strasnijim i morbidnijim zvucima, batalila sam sviranje. Šteta, mada mnogi moji prijatelji kad mi dođu u goste sviraju a ja uživam. Volim sve što je kreativno a duduk sam za prirodne nauke, posebno fiziku, matematiku i ekonomiju.agata ti si neko cudo od zene...slikas ,sviras,gatas........umetnicka dusa.......![]()
Da si pokušao da mi držiš časove iz fizike - kosu bi čupao a posle bi prešao na moju.Ja fiziku duboko poštujem i krajnje je inspirativna, al džaba kad ja te formule i zakone jednostavno ne mogu da povežem i zamislim. Da se ne bi brukala pod stare dane, smaram prijateljicu koja je završila fizičku hemiju da mi povremeno objasni i bukvalno nacrta osnovne stvari. Jedino su mi ekonomija i politika neopisivo dosadne al zato ne umem ni da zaradim ni da uštedim pare.ne verujem da si duduk nego jednostavno nemas inspiraciju da se bavis time jer ne mozes da ispoljis svoju kreativnu stranu.......![]()
Da si pokušao da mi držiš časove iz fizike - kosu bi čupao a posle bi prešao na moju.Ja fiziku duboko poštujem i krajnje je inspirativna, al džaba kad ja te formule i zakone jednostavno ne mogu da povežem i zamislim. Da se ne bi brukala pod stare dane, smaram prijateljicu koja je završila fizičku hemiju da mi povremeno objasni i bukvalno nacrta osnovne stvari. Jedino su mi ekonomija i politika neopisivo dosadne al zato ne umem ni da zaradim ni da uštedim pare.
nego ne bi mogo da cupam kratka mi kosa bre..
..a na primer sta ti nije jasno konkretno?..covek uvek bolje uci kroz vizuelizaciju....ti to kao budistkinja bi trebala da znas.....garantujem da ces da skapiras ako to zelis i verujes da mozes.....pusti to sta si bila kako je bilo u skoli ovo ono...skoncetrisi se na sada.....reci kao sto su neseser,nederland,ne mogu izbaci iz upotrebe i veruj u sebe......nisi glupa kad ti ja kazem......a mene moj insekt nikad ne vara
agata ti si neko cudo od zene...slikas ,sviras,gatas........umetnicka dusa.......
- - - - - - - - - -
zena je uvek bila,jeste i ostace najbolja inspiracija za muskarca.... za to je i stvorena.....![]()

pare i postoje da se trose.....nego ne bi mogo da cupam kratka mi kosa bre..
..a na primer sta ti nije jasno konkretno?..covek uvek bolje uci kroz vizuelizaciju....ti to kao budistkinja bi trebala da znas.....garantujem da ces da skapiras ako to zelis i verujes da mozes.....pusti to sta si bila kako je bilo u skoli ovo ono...skoncetrisi se na sada.....reci kao sto su neseser,nederland,ne mogu izbaci iz upotrebe i veruj u sebe......nisi glupa kad ti ja kazem......a mene moj insekt nikad ne vara
![]()

!!!Biki mila, srećan ti put i nezaboravan odmor!!!!Slazem se, sa oba posta![]()

danas se ceo dan druzim sa den braunom, odusevljena novim delom "inferno"
a vi kako te?