Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tri plavuse hoce da predju reku punu pirana. I sta ce,usere ih da uhvate zlatnu ribicu.
-Ribica: Pustite me ispunicu svakoj jednu zelju!
Plavusa1: Ja hocu da budem dobra plivacica da predjem reku a da me ne stignu pirane. Puc,plavusa1 se zaputa,naravno bude pojedena.
Plavusa2: Ja hocu da budem NAJBOLJA plivacica na svetu! PUC,plavusa krene,i pred kraj stignu je pirane.
Plavusa3: Ja hocu da budem musko! PUC (plavusa postane musko) U ****** vidi most!!!

ahaa !!! piraterija !!! na lomachu :lol:
witchburn.jpg

:lol: :lol: :lol:

Tri plavuse hoce da predju reku punu pirana. I sta ce,usere ih da uhvate zlatnu ribicu.
-Ribica: Pustite me ispunicu svakoj jednu zelju!
Plavusa1: Ja hocu da budem dobra plivacica da predjem reku a da me ne stignu pirane. Puc,plavusa1 se zaputa,naravno bude pojedena.
Plavusa2: Ja hocu da budem NAJBOLJA plivacica na svetu! PUC,plavusa krene,i pred kraj stignu je pirane.
Plavusa3: Ja hocu da budem musko! PUC (plavusa postane musko) U ****** vidi most!!!

:hahaha::hahaha:
Korisnice ajd malo na msn...

Kad nabavim GTA IV nema me vise na msnu,forumu...ne izlazim uopste napolje...

Brisem sve igre koje imam instalirane na kompu...Gasim net...ustvari treba ce mi net..ako izadje mp za GTA IV itd.. NO LIFE JUST FUCKEN AFK xD

AFK je away from keyboard ;)

Koje su boja albanski tenkovi?
Oba su zelena...

*Sin provodio puno vremena na Internetu i nakon izvesnog vremena dođe kod
oca i kaže:
Sin: Tata,tata, kako nastaju deca?

Otac: IDI PITAJ GOOGLE ***** TI MATERINA!!!

hahahahah

OMG CANT WAIT!!!! GTA IV IN TWO DAYS O.o

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :veryfuckenhappy:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

joj ubicu se

Profesor objasnjava studentima osnove obdukcije.
-Glavne su dve stvari. Prva je da pobedite gadjenje i odvratnost. Pazite sada.
Profesor gurne prst u bulju mrtvaku koji je lezao na stolu, izvadi ga i polize..
-Hajde sada svi vi ponovite ovo.
Prebledeli studenti svi ponove ovu radnju, stave mrtvaku prstenjak pa polizu prst, jedva se suzdrzavajuci da ne se ne ispovracaju.
Profesor tada nastavi sa predavanjem
-Druga, isto tako vazna stvar je koncentracija i pomno pracenje predavanja. Ja sam u analni otvor gurnuo kaziprst a polizao srednji prst. Dakle, dobro pazite...

xD

lol evo opisa clase iz wara:

CAREER: Chaos Chosen

BRIEF OVERVIEW: A chaos god worshiper with way, way too much armor (fused to his body, no less), the Chosen is Chaos’ tank class — mighty, hulking, pointy. Uses heavy shields and massive weapons to do gobs of close-range melee damage. He basically makes World of Warcraft’s Death Knights pee their armor in submissive shame.

THINK: A Panzer tank on two legs with limited spell casting.

:D:D:D:D:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back