Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmm....opet se vracamo na staru temu....
war igraju likovi koji wole war,wow igraju no liferi....
zaebavam se ljudi koji wole warcraft ga igraju....
samo me nervira da ljudi koji nisu ni probali war *****ju nesto....
meni je licno wow besmislen....ste kad dodjes do 80 lvl i nabacis najbolji armor i odradis profesije do kraja i sve q i instance???
u waru bar mozes neprestano da se bijes oko gradova,teritorija i svako malo je neki live event....

meni je licno wow besmislen....ste kad dodjes do 80 lvl i nabacis najbolji armor i odradis profesije do kraja i sve q i instance???
u waru bar mozes neprestano da se bijes oko gradova,teritorija i svako malo je neki live event....

da kad to odradish... za jedno godinu dana 10 sati dnevno. A kolko je shta bolje govori broj igracha i govori da je WotLK probio rekord prodaje u 24h koji je prethodno drzhao TBC :hahaha:
A mozhesh ti da pichish Arenu u WoWu neogranicheno

Ali opet ponavljam. Kolko ljudi igra dokazuje koliko je dobra.

i ja sam batalio trackera ivica je najjaci..
@str4jo
to za prodaju to su ti isti ljudi koji su i dosad igrali wow...
razlika je u waru i wowu po tome sto u waru si odma u akciji ma koji lvl bio,i igraci war dozivljavaju samo kao igru...wow dozivljavaju kao drugi zivot....mislim da to nije normalno al ajd

Ali opet ponavljam. Kolko ljudi igra dokazuje koliko je dobra.
Haha , kako me nasmeja. Prema tome Vampires the masquerade bloodlines i Psychonauts su loshe igre samo shto se nisu prodavale:hahaha::hahaha:Blizzard je imao puno vremena da usavrshi WoW , a ovi shto su pravili WAR tek sada pochinju.
WoW dobra igra , kako me nasmeja , mozhda za MMO standarde ali je onako prosechna.

Poslednja izmena:
vazi,vazi upravu si :roll::roll::roll::roll:

ja ne znam odakle ti ta ideja. Ima na milione ljudi shto dodju dnevno uloguju se, urade daily questove, opale Daily HC i Daily Battleground i zavrshili su. Nabacili koji badge of justice i koji stotinjak golda i neshto Honora. Za manje oko sat i po vremena. i vishe nego dovoljna dnevna doza WoWa.

@Executor

Ne, jer MMO koji ima pretplatu je neshto MNOGO drugachije od Vampires the masquerade bloodlines i Psychonauts.
Vama ne valja jer je niste ni igrali. Ili mozhda i jeste, jedno do 20og lvla.

It was announced on the first day of BlizzCon 2007, August 3, 2007.[3][4] Wrath of the Lich King was released on November 13, 2008, selling 2.8 million copies within the first 24 hours of availability. This makes it the fastest selling computer game of all time, beating the record set by the previous World of Warcraft expansion The Burning Crusade, which sold 2.4 million within its first 24 hours.[5]

http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft:_Wrath_of_the_Lich_King

ja ne znam odakle ti ta ideja. Ima na milione ljudi shto dodju dnevno uloguju se, urade daily questove, opale Daily HC i Daily Battleground i zavrshili su. Nabacili koji badge of justice i koji stotinjak golda i neshto Honora. Za manje oko sat i po vremena. i vishe nego dovoljna dnevna doza WoWa.
Vama ne valja jer je niste ni igrali. Ili mozhda i jeste, jedno do 20og lvla.

Svaka tebi čast ako možeš sve to da odradiš za sat i po vremena:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back