Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ah, pa fali ti zarez iza lik...nisam shvatila pitanje...lik je psihologue. nik dovoljno govori koji je lik. a tek što je nepismen...a hobi su mu rečnici i enciklopedije. mož' misliti.
kad ga ispravim, on kaže da je moj post besmislen.
zatrpao me sa pp....sve pretnje i - ništa od toga.
nego, kako je u budvi? je l' se spremate za dolazak proleća? danas sam kupila stručak visibaba, ali je počeo sneg da provejava...

ah, pa fali ti zarez iza lik...nisam shvatila pitanje...lik je psihologue. nik dovoljno govori koji je lik. a tek što je nepismen...a hobi su mu rečnici i enciklopedije. mož' misliti.
kad ga ispravim, on kaže da je moj post besmislen.
zatrpao me sa pp....sve pretnje i - ništa od toga.
nego, kako je u budvi? je l' se spremate za dolazak proleća? danas sam kupila stručak visibaba, ali je počeo sneg da provejava...

hm... chudi me od psiha to... ne deluje mi kao neko ko ima obichaj da se navali... mora da ga mnogo iritirash kad je tako...
u budvi je zadnjih par dana bash hladno... od sinoc ubija neki vetar, neshto... hm... meni godishnja doba ne znache mnogo tako da se ne bavim pripremama... hehe chuj visibabe...:D od kada nisam videla to cvece...:-| dugo, bash dugo...:)

dobro jutro... dakle, uzasno mi je dosadno... nemam sa kim ni da pishem a ni da se svadjam, il shto bi julian rekao, nadmudrujem...:P zato cu lepo da se iskljuchim malo... odradim neshto... telefoniram... odigram igricu... mozda se ovde u medjuvremenu desi neshto zanimljivo... mislim, ovde na forumu a ne na ovoj temi... na ovoj temi se svakako ne deshava nishta... i tako...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back