Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Što ne ćutiš 
Čestitamo 

Čestitamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

neka je živo i zdravo i svako dobro u životu da prati deteĐe ste drugari, ja dobio prinovu a Vi ni da čestitate.
 . a najviše normalni roditelji
. a najviše normalni roditelji
Dobro veče

Đe ste drugari, ja dobio prinovu a Vi ni da čestitate.
 chestitam na prinovi... nek je zivo i zdravo dete...
 chestitam na prinovi... nek je zivo i zdravo dete...
pa, kad te mrzi, moraš onda da me pitaš nešto konkretnije.

ah, pa fali ti zarez iza lik...nisam shvatila pitanje...lik je psihologue. nik dovoljno govori koji je lik. a tek što je nepismen...a hobi su mu rečnici i enciklopedije. mož' misliti.
kad ga ispravim, on kaže da je moj post besmislen.
zatrpao me sa pp....sve pretnje i - ništa od toga.
nego, kako je u budvi? je l' se spremate za dolazak proleća? danas sam kupila stručak visibaba, ali je počeo sneg da provejava...
 od kada nisam videla to cvece...:-| dugo, bash dugo...
 od kada nisam videla to cvece...:-| dugo, bash dugo...

kako JA mogu da iritiram MNOGO?
 zato cu lepo da se iskljuchim malo... odradim neshto... telefoniram... odigram igricu... mozda se ovde u medjuvremenu desi neshto zanimljivo... mislim, ovde na forumu a ne na ovoj temi... na ovoj temi se svakako ne deshava nishta... i tako...
 zato cu lepo da se iskljuchim malo... odradim neshto... telefoniram... odigram igricu... mozda se ovde u medjuvremenu desi neshto zanimljivo... mislim, ovde na forumu a ne na ovoj temi... na ovoj temi se svakako ne deshava nishta... i tako...

promenljivi blizanci, shta cesh... pet puta u dva minuta promenimo raspolozenje... i tako...
 promenljivi blizanci, shta cesh... pet puta u dva minuta promenimo raspolozenje... i tako...

mogu mama da ti budem... ccccccc... shta ti je danashnja omladina... nikakvog poshtovanja prema godinama i te fore...:rolleyes:
 mogu mama da ti budem... ccccccc... shta ti je danashnja omladina... nikakvog poshtovanja prema godinama i te fore...:rolleyes: