Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Pogrešno misliš. Pošto je ovo forum koji ima 90% korisnika iz Srbije logično je da će tamo biti više tema o istoriji Srbije. A za otvaranjem tema o istoriji Crne Gore nema potrebe ovde. Dovoljno je tamo da postaviš ;) Ako hoćeš . mogu tamo da je prebacim ;)

Ne. Pogrešno misliš. Pošto je ovo forum koji ima 90% korisnika iz Srbije logično je da će tamo biti više tema o istoriji Srbije. A za otvaranjem tema o istoriji Crne Gore nema potrebe ovde. Dovoljno je tamo da postaviš ;) Ako hoćeš . mogu tamo da je prebacim ;)

To je i fora. Otvarana je i pokretana...i ignorisana.

Zato je i postavih ovde.

Ali još uvijek mi nijesi objasnio zašto je Crna Gora pdf prepun istorije, kao i ostali regionalni pdf-ovi?

To je i fora. Otvarana je i pokretana...i ignorisana.

Zato je i postavih ovde.

Ali još uvijek mi nijesi objasnio zašto je Crna Gora pdf prepun istorije, kao i ostali regionalni pdf-ovi?

zato što budva , nikšić i podgorica nisu imali moderatora od kako je forum krstarica osnovan :D

jedno vreme je jovana ( newerna_beba ) bila mod ovde , ali nije dolazila po godine ;)

pošto su ukinuli ažuriranje postova ako prođe više od 10 minuta, onda sad moram da pišem novi. krelci.
dakle, htela sam da vam javim da sam rešila problem sa mobilnim telefonom, jer sam uzela pare natrag. ha!
a za nov mobilni me zabole...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back