Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odbanovaće je ranije. mene je banovao do 5. februara, aveć 31. januara sa, bila - hvala što ste se prijavili, pričalica.
a to koliko je ''krstarica'' postala mutna bara govori da je i helena banovana, a ima temu koja je sasvim ok.
što ne bismo malo i ćaskali? što moramo svaki put da kažemo nešto od istorijske važnosti?
ybote, koje su to gluposti....
za to postoje knjige i načni radovi, a ne forumi.

slušaj, bitno je da se ljudi druže i ne vređaju. po mom skromnom mišljenju....je l' tako, avetinjo?
sve drugo je bezveze.
mogu saamo da javim da mi je psihologue u roku o 3 minute poslao 3 upozoravajuća posta.
fool.:wink:
mislim, zabole me.

ah, pa fali ti zarez iza lik...nisam shvatila pitanje...lik je psihologue. nik dovoljno govori koji je lik. a tek što je nepismen...a hobi su mu rečnici i enciklopedije. mož' misliti.
kad ga ispravim, on kaže da je moj post besmislen.
zatrpao me sa pp....sve pretnje i - ništa od toga.
nego, kako je u budvi? je l' se spremate za dolazak proleća? danas sam kupila stručak visibaba, ali je počeo sneg da provejava...

i mene smorio ovaj forum. Nekako je sve po PS. sve neka pravila sacuvaj Boze. Chat zabranjen? ma daj. Samo chat moze spasiti ovaj forum. I ovo sve belo, malo plavog i malo zutog mi se smucilo (: + ovi gej smajliji :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back