Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tosicka:
Cim sam vidjela ko je zadnji odgovorio na temu znala sam da ce moj avatar biti imenovan.
Naravno da jeste
Postovanje...

Moj duboki naklon i postovanje. Svaka cast na avataru. Doticna je bila LICNOST, i oplemenila je one kepece od Savoja. Ko zna sta bi bilo sa tim ionako degenerisanim jadnicima, da nije ulila dragocene Srpske krvi ? Jeleni Petrovic-Njegos, Srpkinji, zadnjoj italijanskoj kraljici, VJECNAJA PAMJAT !!!

Salim se za Helenu naravno...poslednja informacija koju ja imam je da je otisla u Mojkovac ali o je bilo pre vise od mesec dana...Krivo mi je sto je nema ,da budem iskren,jer je ona moja prva internet simpatija.... :oops:

tošićka, pošto me mrzi da čitam ono pre...ali, to mi se čini da je jelene petrović, ćerka kralja nikole i žena onog italijanskog kralja vitorija savojskog? a to što je zamrlo, nije ni čudo. nisam se javljala mesec dana i dođem na forum, a ono sve iste rečenice i isto se kolo vrti....a u budvi nema vode...katastrofa. sva sreća da nisam tamo bila...
u stvari, pozdrav svima!

matora63:
tošićka, pošto me mrzi da čitam ono pre...ali, to mi se čini da je jelene petrović, ćerka kralja nikole i žena onog italijanskog kralja vitorija savojskog? a to što je zamrlo, nije ni čudo. nisam se javljala mesec dana i dođem na forum, a ono sve iste rečenice i isto se kolo vrti....a u budvi nema vode...katastrofa. sva sreća da nisam tamo bila...
u stvari, pozdrav svima!
Zanosna63, znaš li ti šta je sa HELENA33?

hmmmm....poslednji SMS sam joj uputila 20. 8., kad sam prolazila kroz budvu na putu ka bgd. znam da ga je dobila, ali nisam dobila odgovor. mogu da pokušam ponovo, ali ne bih da dosađujem.

u budvi ima sada vode i previse ali ne u cevima, zadnja dva dana padala je kisa i bio je pravi potop po ulicama budve, voda je ulazila u stanove, lokale, izvirala iz wc solja tj kanalizacije jer pametni budvani na visim tackama su otvorili sahtove za kanalizaciju kako bi oni pokupili vodu od atmosferkih padavina koje su im poplavila dvorista, ali zbog toga su oni poplavili sve nize stanove do mora :(:(

eto opet budvanska kultura na delu .................

proka1:
u budvi ima sada vode i previse ali ne u cevima, zadnja dva dana padala je kisa i bio je pravi potop po ulicama budve, voda je ulazila u stanove, lokale, izvirala iz wc solja tj kanalizacije jer pametni budvani na visim tackama su otvorili sahtove za kanalizaciju kako bi oni pokupili vodu od atmosferkih padavina koje su im poplavila dvorista, ali zbog toga su oni poplavili sve nize stanove do mora :(:(

šta ćeš ti, prokice, u budvi? pored tako lepog novog sada... ne razumem. :?

proka1:

:shock: kakve su ovo nebuloze ccccccccccc...

HELENA33:
:shock: kakve su ovo nebuloze ccccccccccc...

e moja helena, da si u budvi bila ovih dana znala bi sta pricam ..........
nebuloze ti pricas, jer u budvi ne funkcionise ni kanalizacija /koa se izliva direktno u more na slovenskoj plazi i to na tri mesta/ pa atmosferska voda //citaj kisa// koju ne moze da prime malobrojni sahtovi kao ni zemljiste pa ide putem, dvoristima i na tom putu plavi REDOVNO ali REDOVNO PLAVI SVE PRIZEMNE STANOVE

sledeci put pitaj ako ne znas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back