M
matora63
Gost
proko, hellena živi u budvi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fakat je sreco da upravo stanujem u toj ulici (koja koincidencija) i da nigde nisam primetila silne poplave koje si pomenuo u jednom od prethodnih postova a shta se deshava sa kanalizacijom u tvojoj kuci ne znam niti me zabrinjava...proka1:ja sam dosao iz budve pre par dana, cistio svoj stan u veljim vinogradima.
voda mi nije usla na vrata, nego jos gore, kroz wc solju !!!! pametni budvani iznad nas, na obilaznici, otvaraju kanalizacione sahtove kako njima ne bi usla voda u dvorista i stanove, a onda nama, po sistemu spojenih sudova, nama u nize stanove do magistrale, a duz ulice velji vinogradi, ulazi ta voda kroz kanalizaciju u stanove>>>>>>>>>>>>>>
i to tako skoro svake godine !!!!!!!!!!!
to je fakat!
HELENA33:hehe proko... kao, ranije nije bilo pucnjavi ovde ili kako? i budva nece biti ono shto je bila, a kada to, na koje vreme mislish? da li tvoji novosadjani prodaju stanove zbog stvari koje se godinama vec ponavljaju ovde (ubistva, nestanak vode i struje i dr.) ili zbog nevidjenog skoka cena kvadratnog metra u samoj budvi? i ne razumem ako si vec davne 91 ustanovio da je na krku bolje zashto si nastavio da dolazish ovde i to po cela 3-4 meseca?
upravo tako i verujem da jeste hehe...proka1:to si apsolutno u pravu
cak su objavili da je ovo najbolja sezona u istoriji budve ?????
hahaha... za ne verovati, majke mi... zamisli, josh platish da bi se maltretirao, uzas jedan...matora63:jao, qq.
Hvala...HELENA33:hi mila...drago mi je shto ova tema u medjuvremenu nije zamrla, rekla bih uglavnom tvojom zaslugom... takodje hvala i drugima koji je nisu zaboravili, matoroj, stnc-u i magnetu... lepo vas je videti ovde, zaista...
![]()
A može li i meni malo tog vežtačkog disanja? Baš sam nešto na izdisaju.Tosicka:Hvala...
Trudila sam se da joj dajem vjestacko disanje i svako malo ozivljavam da bi ovdje medju brdom trulezi bila jedna svjetla tacka![]()
Tako, tako HELENA33. Drago mi je videti tvoj avatarčić.HELENA33:hahaha... za ne verovati, majke mi... zamisli, josh platish da bi se maltretirao, uzas jedan...
stnco:A može li i meni malo tog vežtačkog disanja? Baš sam nešto na izdisaju.![]()