Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam dosao iz budve pre par dana, cistio svoj stan u veljim vinogradima.
voda mi nije usla na vrata, nego jos gore, kroz wc solju !!!! pametni budvani iznad nas, na obilaznici, otvaraju kanalizacione sahtove kako njima ne bi usla voda u dvorista i stanove, a onda nama, po sistemu spojenih sudova, nama u nize stanove do magistrale, a duz ulice velji vinogradi, ulazi ta voda kroz kanalizaciju u stanove>>>>>>>>>>>>>>

i to tako skoro svake godine !!!!!!!!!!!

to je fakat!

proka1:
ja sam dosao iz budve pre par dana, cistio svoj stan u veljim vinogradima.
voda mi nije usla na vrata, nego jos gore, kroz wc solju !!!! pametni budvani iznad nas, na obilaznici, otvaraju kanalizacione sahtove kako njima ne bi usla voda u dvorista i stanove, a onda nama, po sistemu spojenih sudova, nama u nize stanove do magistrale, a duz ulice velji vinogradi, ulazi ta voda kroz kanalizaciju u stanove>>>>>>>>>>>>>>

i to tako skoro svake godine !!!!!!!!!!!

to je fakat!
fakat je sreco da upravo stanujem u toj ulici (koja koincidencija) i da nigde nisam primetila silne poplave koje si pomenuo u jednom od prethodnih postova a shta se deshava sa kanalizacijom u tvojoj kuci ne znam niti me zabrinjava... :(

ma u pravu si, smucila mi se budva........pa sad ovo pucanje u starom gradu od pre nekoliko dana, zamisli, u restoranu u srcu starog grada 8 ljudi je pucalo istovremeno iz svega i svacega, epilog: dvojica mrtvi a par njih ranjeno. pobegli skuterima do plaze jaz, pa se krili po padinama lovcena dok ih je policija lovila k'o divljac...............tuzno.............budva vise nikada nece biti sto je bila. moj ceo ulaz, sve moji novosadjani prodaju stanove. nikome vise nije lepo u budvi.

nema vode godinama, nema struje dosta cesto, non stop buka, pucnjava........
na plazama nema mesta, sve se naplacuje da ne kazem i mesto za peskir ........
ostrvo sveti nikola /citaj havaji/ godinama ne radi i na njega je pristup zabranjen, opet zbog odnosa vlasnika i budvana
smeca, uzas, na sve strane, treba videti samo odvodne kanale duz slovenske plaze, kako u sezoni tako i sada prepuni kesa, plasticnih flasa, smrad od ustajale vode...........

pravi budvani su u redu ali ih jako malo ima, ali dodjosi , brdjani i ostali koji su se u medjuvremenu nastanili u budvi.............da ne pricam o njihovoj neljubaznosti, neposlovnosti........

ja u budvi samo prespavam, imam gliser tako da se kupam po okolnim plazama, inace davno bi otisao jos iz budve. a dosao sam 1991 godine !!! ne da zivim, nego da provodim 3-4 meseca godisnje na moru. do tada sam letovao u svojoj kuci na krku. neuporedivo, verujte mi. budva je sad na nivou dalmacije iz 1985-1990 godine !!!!!

hehe proko... kao, ranije nije bilo pucnjavi ovde ili kako? i budva nece biti ono shto je bila, a kada to, na koje vreme mislish? da li tvoji novosadjani prodaju stanove zbog stvari koje se godinama vec ponavljaju ovde (ubistva, nestanak vode i struje i dr.) ili zbog nevidjenog skoka cena kvadratnog metra u samoj budvi? i ne razumem ako si vec davne 91 ustanovio da je na krku bolje zashto si nastavio da dolazish ovde i to po cela 3-4 meseca?

i u beogradu se puca...od cevi kanalizacionih do pištoljskih...ipak, ruku na moje srce, budva ne bi bila moj izbor. sorry. više mi se dopada tišina i tako to, sa vodom koja teče tamo gde treba.

HELENA33:
hehe proko... kao, ranije nije bilo pucnjavi ovde ili kako? i budva nece biti ono shto je bila, a kada to, na koje vreme mislish? da li tvoji novosadjani prodaju stanove zbog stvari koje se godinama vec ponavljaju ovde (ubistva, nestanak vode i struje i dr.) ili zbog nevidjenog skoka cena kvadratnog metra u samoj budvi? i ne razumem ako si vec davne 91 ustanovio da je na krku bolje zashto si nastavio da dolazish ovde i to po cela 3-4 meseca?

zbog rata sam otisao sa krka na jedino parce mora koje je bilo u tadasnjoj drzavi ....

drugo, zaboravila si da mi kazes sta je sa vodom?????? godinama ne mozete da resite taj problem, vode sve vise nema, 60% budve nije vodu imalo ni na jedan minut u toku dva letnja meseca, znas i sama...........
struja, sta je sa strujom, malo po malo pa iskoci trafo, planirana restrikcija ili kako vec..
preprosle nove godine, moj deo budve nije imao struju od 21 do 23.oo ????? do sat pre ponoci???????

trece, ne moram se uopste truditi da ti objasnjavam, ali vas porediti sa hrvatskim primorjem je neumesno, kao porediti babe i zabe. ja sam ove godine bio na murteru i u polihronu u grckoj, a stan sam izdao celu sezonu, da umanjim stetu >.......

au bre gde ti ode... gde sam ja to demantovala da u budvi nema vode u sezoni i sl pa treba da ti pojashnjavam bilo shta od navedenog? ti ochigledno ne kapirash poentu svega, radi se o tome da ne mogu da se nachudim da je uprkos svemu nabrojanom budva celo leto bila puna?! ja recimo u ludilu ne bih otishla da provedem odmor pod takvim uslovima i josh izbrojim pozamashnu sumu za isto, razumesh li sada?

HELENA33:
hi mila... :) drago mi je shto ova tema u medjuvremenu nije zamrla, rekla bih uglavnom tvojom zaslugom... takodje hvala i drugima koji je nisu zaboravili, matoroj, stnc-u i magnetu... lepo vas je videti ovde, zaista... :D
Hvala...
Trudila sam se da joj dajem vjestacko disanje i svako malo ozivljavam da bi ovdje medju brdom trulezi bila jedna svjetla tacka ;)

HELENA33:
hahaha... za ne verovati, majke mi... zamisli, josh platish da bi se maltretirao, uzas jedan...
Tako, tako HELENA33. Drago mi je videti tvoj avatarčić.
Moj brat ima garsonjeru u Budvi i trenutno je tamo. Ne znam da li nestačica vode još traje, pa da mu presedne odmor.
Kada dođe pitaću ga da li je video lepu HELENA33. :D

Tosicka:
Ali pazi:
a026.gif

Da sam video medveda na Terazijama kako pije kafu manje bih se iznenadio!Da li je to moguce?!Pa ne znam da li da placem ili da se smejem!?Pa ti si ziva?!Hellena.....bitango.....pa vidis li da propatismo svi redom bez tebe?Srdacan pozdrav za Vas od jednog starog,izandjalog,olinjalog MaGnEtA.

magnetu, barabo...:)
hm... vidim, nisi bash neshto aktivan na forumu, svega 119 poruka?! il se opet krijesh iza josh nekog nika?;) kako god, drago mi je shto te vidim... mogao bi i da se potroshish malo pa zviznesh neki sms, neshto, u mom pravcu... vidimo se na pp kad budesh online... kiss...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back