Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne budite bre goveda i ne prozivajte Srbe bar na ovoj temi!!!!Evo vam bre Svetepeleka i brda njegovih bolesnih tema pa tamo blatite ako vas to cini srecnim!!! Evo ja sam Srbin i izjavljujem:"Dukljani su najpametniji,najlepsi,najvredniji i najhrabriji narod na planeti a i sire!!!Mi srbi smo poreklom robovi i bednici i nemamo pojma i kukavice smo!!"
JESAM LI VAS USRECIO????????
ccccccc......kako ste bre bolesni......cccccc

SMARAS

paperinoqv9.jpg

sta mislis zasto smo otvorili ovu temu bas da se sklonimo od Svetopeleka i njemu slicnih.
Ja sam Srpkinja iz Crne Gore moj sin nosi ime najsvetlijeg Srpskog kneza ali se ne palim na ovo sto prica izrod.Znam ko sam i ko su mi pretci

Tosicka,sin ti onda ima stvarno lepo ime..Ucinilo mi se da cete da pocnete i vi da smarate o Duklji,Servima itd..Koliko vaznijih problema muce danas jednog zitelja Crne Gore ili Srbije a papci se uvatili pa prodaju istorisku izmaglicu...ccccc KIoga bre u ostalom briga da li mu je cukun deda bio vanzemaljac ili ne znam sta??Lepo je znati svoje poreklo i znati sta je bilo pre par stotina godina itd. ali za mene je mnogo veci problem buducnost...

moje ćerke imaju isto lepa imena. a ovaj donald ni srpsko ime nema. štrikanje mi ne ide, ali heklanje da, kad imam vremena od slanja naučnih radova u vodeće među narodne časopise. tako, mislim da je smarač donald, a helenina tema se zloupotrebljava...

matora63:
ajde onda da se svađamo, jer ne znam.
Ja vidim da si ti ratnicki raspolozena...zao mi je zbog toga.Kada si poslednji put dozivela orgazam?Davno znam...Zivot je leop matora,ne budi nervozna i nemoj misliti da je zivot prosao pored tebe i da vise nikada neces imati dobar sex jer si mnogo omatorila.Covek ima onoliko godina koliko se starim oseca. Tacno se vidi kako nezadovoljstvo izbija iz tebe... :(

Hvala bebo....
2896.gif

Daire

Negde iz daleka chuju se daire,
Mesecevom rekom prolaze cigani,
Negde iz daleeeka...

Fenjeri se pale,
Vatra je u ljudima,
Porusene lale leze na grudima,
Fenjeri se paleee...

Isti je u oku sjaj,
Da li je java il san,
Daire daj te mi vi
Da bude pesma u meeeni...

Ako umrem sada kupite daire
Svirajte mi tiho ali me ne zalite
Ako umrem saaada...

Isti je u oku sjaj,
Da li je java il` san ,
Daire dajte mi vi
Da bude pesma u meni...

matora63:
lepo vam je to zavitlavanje na tudj racun. bas onako dzentlmenski. aj se malo zezajte na svoj racun, da vidimo koliko ste duhoviti...da se malo i ja smejem.
Sa tobom ne vredi komunicirati.Mozak ti je u chvoru curo....u stvari pitanje je da li ga uopste i imas.Kod tebe je u glavi samo bolna praznina.Pravicu se da te ne primecujem od danas.

MaGnEt:
Sa tobom ne vredi komunicirati.Mozak ti je u chvoru curo....u stvari pitanje je da li ga uopste i imas.Kod tebe je u glavi samo bolna praznina.Pravicu se da te ne primecujem od danas.

tebe sa tvojih 50 postova nije uopste problem ne primetiti :(

ako nemas sta pametno da kazes, nemoj ni da vredjas !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back