Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sramota. bolesnici. a sto se tice pesme, mislim na balasevica - tako to biva kad se previse sniva i stvarnost se malo zna...
a za one bolestine od juce, stvarno ne znam sta rade moderatori...sramota. i to na Vidovdan jedan bolesni mamlaz sebe da naziva obilicem

Ljudi smorio me ultranacionalizam!!Prepucavao sam se sa onim bolesnicima i stvarno mi dojadilo.ima li neko neku normalnu temu?Da li je toliko bas bitno ko je Dukljanin a ko Srbin??Evo ja saljem srdacan pozdrav svim ljudima dobre volje i svim zenama niskih moralnih normi u Crnoj Gori!!!Takodje pozdravljam,specijalno,mojega brata od strica Dragutina i zelim mu srecnu kupovinu kolor televizora u boji!!!

MaGnEt:
Ljudi smorio me ultranacionalizam!!Prepucavao sam se sa onim bolesnicima i stvarno mi dojadilo.ima li neko neku normalnu temu?Da li je toliko bas bitno ko je Dukljanin a ko Srbin??Evo ja saljem srdacan pozdrav svim ljudima dobre volje i svim zenama niskih moralnih normi u Crnoj Gori!!!Takodje pozdravljam,specijalno,mojega brata od strica Dragutina i zelim mu srecnu kupovinu kolor televizora u boji!!!
super post, maagnet. jednom i ti da se malo spustiš na zemljicu.

Pa nick je i mora biti srpski !

donaldcf8.jpg

Pa sta ti je ...
Je si li gledala oko kad su pitali studente ko je bio Knez Lazar i kad je bio Kosovski boj sta su lupali...
A 100% mladih srba zna sta je Mc' Donalds i to je in a zdrava srpska slaninica je out i nezdrava...

Da, to sam gledao u emisiji oko, ispitivali su studente pravnog fakulteta,, veli jedan ne znam nista niti me interesuje, a jednu djevojku pitali kada je bio kosovski boj a ona 1847 ! aaaaaaaahahahaaa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back