Ja bih rekao da ovo sluzi jednoj jedinoj svrsi...Sluzi privlachenju paznje.Kriza srednjih godina,da to je to.Cini mi se da polako ulazis u klimaks i nisi sigurna u sebe vise.Ne znas sta ces sa borama,pocele su da ti se pojavljuju pege po rukama i grudima,celulit,chukljevi koji te bole i tako to...Nema ova tema veze ni sa Budvom ni sa Crnom Gorom...A kad smo vec kod toga,mislim da ni sami primorci(mislim na Crnogorce) nisu svesni koliko srece imaju jer mogu da se cheskaju i "ljuduju" i deru turiste i da glume neke gazde i biznismene.Pre podne konobar,po podne namrsteni djetic koji pljuje po gostima od kojih zivi."Ekoloska drzava"-TRT!Kanalizacija u Budvi izlazi na svega par kilometara od slovenske plaze a da ne pricam o onom malom smrdljivom kanalu na sred slovenske...Bechici isto.Sve bi ja te kurajbere na radnu terapiju.Bogom im dana obala a oni je tretiraju kao da je tudja,a chak bi i tudje trebalo chuvati kao da je vlastito pa chak i vishe.Turisti prljaju rekao bi neko.Pa da,treba svaki turista da ponese po metlu pa da jos ,kad plati boravisnu taksu,smestaj,rucak od 20 eura,taxi koji dere,koka kolu duplo skuplju nego u Spaniji i dobije proliv jer voda ne valja ako je ima,i ometla za sobom!Kad bi bila anketa u Crnoj Gori:"Sta je to ugostiteljstvo?" verovatno bi najveci broj odgovorio da je to naziv za shishanje ovaca...Ne mogu vise da pisem,u stvari poceh da se nerviram i da lajem...