HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
ma nemoj... ja kao pateticna a? hehe... de si ti bre... nema te...Revolveras:E sada... Patetika...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemoj... ja kao pateticna a? hehe... de si ti bre... nema te...Revolveras:E sada... Patetika...
hahaha... ne sumnjam da ces ti otvoriti nesto slicno... samo napred oko moje... aj ljubim te pa se vidimo... moram da begam... kiss...m4gn3t:Pokreni neku novu temu Helena...Recimo "Kako napraviti pitu od rajsnedli" ili ja da pokrenem neku?Nije loshe ovde,moram da priznam...Pozdrav internet bludnice...![]()
hehe... sto nam ne napises kakvi su komentari...xxxman:Ne znam da li si gledala novog James Bonda?
Deo radnje se desava U Crnoj gori.Trebas cuti komentare publike........ 8-)
lepo...Avet:inace , i ja sam iz budve![]()
pa jesam li to ja osudjena na tebe... ccccccc... vecito sa mnom "prvi put" hehe... sreco na bilo kom forumu, podforumu i sl. gde zelis da postavis temu imas na pocetnoj strani ispod vec postojecih tema natpis "nova tema"... dakle tu kliknes a ostalo znas... :-Dm4gn3t:Imam ideju za novu temu!Kako da je postavim na forumu zna li ko?Ja ne znam i ovo mi je prvi put...nadam se da nece boleti.
HELENA33:lepo...da li si i preko zime u budvi? koja su mesta po tebi najbolja za izlazak? i kako gledas na crnogorce koji nisu sa primorja?
ma kakva politika i bakrachi... ali misljenja sam da su primorci drugaciji od ostalih crnogoraca... ako nista drugo pitomiji su...Avet:ja zivim u Budvi
Na crnogorce koji nisu sa primorija .... pa :rolleyes: , kao i na one koji su sa primorija ...
valjda je ovo tema koja ne bi` trebala da bude sa politikom ...
a za izlazak .... pa ....
zavisi sta ti treba ...
preko vikedna , BK naravno , avala je zesca rupa .... troks otvore ponekad ... , maini retko kad rade ... onaj kafic u berkovicima prekoputa rabela nije losh ... i tako dalje![]()
hahaha... opusteno...Šakal:Hm...daa...samo na ovoj temi...na ostalim temama nastavljamo druženje...![]()