Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je pesma samo za nevernu bebu, i ovo je moj zadnji post na ovom forumu..........., ako i njega ne izbrišu............E to je romantika..........

Otisla si jednog dana i odnijela naše snove sad se vraćaš
uplakana da li te to prošlost zove o ne,
ne, ne, ne dolazine dolazi u moj san ne budi mi svake
noći zbog tebe sam nesretan.Jedan daje,
drugi uze sunce srece svima sja tebi sreća meni
suze zar sam krivac samo ja ne, ne, ne, ne
dolazi ne dolazi u moj san ne budi mi svake
noći zbog tebe sam nesretan.Otišla si jednog
dana i odnijela nase snove sad se vracas uplakana da
li te to proslost zove ne, ne, ne, ne dolazi ne
dolazi u moj san ne budi mi svake noći zbog tebe sam
nesretan..........

Eh šta može jedna žena da učini čoveku.................,reko Savo, eve me ...........!!!!

ne znam zasto si obrisao poruku,mozda da bi narod mislio da sam je ja obirsala,i ispala neki gad... poruka ce ostati ovdje....

m4gn3t:
Pokreni neku novu temu Helena...Recimo "Kako napraviti pitu od rajsnedli" ili ja da pokrenem neku?Nije loshe ovde,moram da priznam...Pozdrav internet bludnice... :)
hahaha... ne sumnjam da ces ti otvoriti nesto slicno... samo napred oko moje... aj ljubim te pa se vidimo... moram da begam... kiss...

impozantnih 443 pregleda... lepo...:) znam da je lepota u oku posmatraca zato i napisite nesto...:)))
na primer: sta vam se svidja a sta ne svidja kod crnogoraca? sta je to sto vas najvise nervira kod istih?

Bebo...Dokazala si svu svoju MOC,sada mozes malo da usporis,nije fer da oteras i
ovo malo jada sto pise na ovom forumu....ako si cula za toleranciju ,primeni je i nemoj se
poistovetiti sa nekim moderatorima...
Pozdrav,twigy

m4gn3t:
Imam ideju za novu temu!Kako da je postavim na forumu zna li ko?Ja ne znam i ovo mi je prvi put...nadam se da nece boleti.
pa jesam li to ja osudjena na tebe... ccccccc... vecito sa mnom "prvi put" hehe... sreco na bilo kom forumu, podforumu i sl. gde zelis da postavis temu imas na pocetnoj strani ispod vec postojecih tema natpis "nova tema"... dakle tu kliknes a ostalo znas... :-D
i da znas da jedva cekam da je vidim!!! :-P

HELENA33:
lepo...:) da li si i preko zime u budvi? koja su mesta po tebi najbolja za izlazak? i kako gledas na crnogorce koji nisu sa primorja?

ja zivim u Budvi ;)

Na crnogorce koji nisu sa primorija .... pa :rolleyes: , kao i na one koji su sa primorija ...
valjda je ovo tema koja ne bi` trebala da bude sa politikom ...

a za izlazak .... pa ....

zavisi sta ti treba ... :D

preko vikedna , BK naravno , avala je zesca rupa .... troks otvore ponekad ... , maini retko kad rade ... onaj kafic u berkovicima prekoputa rabela nije losh ... i tako dalje :D

Avet:
ja zivim u Budvi ;)

Na crnogorce koji nisu sa primorija .... pa :rolleyes: , kao i na one koji su sa primorija ...
valjda je ovo tema koja ne bi` trebala da bude sa politikom ...

a za izlazak .... pa ....

zavisi sta ti treba ... :D

preko vikedna , BK naravno , avala je zesca rupa .... troks otvore ponekad ... , maini retko kad rade ... onaj kafic u berkovicima prekoputa rabela nije losh ... i tako dalje :D
ma kakva politika i bakrachi... ali misljenja sam da su primorci drugaciji od ostalih crnogoraca... ako nista drugo pitomiji su...:)
gde je bk i sta je to... ovde nisam dugo... sta mislis o ovom novom lokalu city?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back