Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šakal:
Hm...ne kapiraš...ima hrabrih žena i kod Kineza,Mongola,Francuza,Nemaca... Ali to nije ono što ženu Crnogorku čini drugačijom i različitom!Uostalom tu osobinu poseduju još i žene u Srbiji... Da ne dođe do neke zabune...po meni je to jedan narod...ne može se odvojiti ničim...ni Crnagora od Srbije ni Srbija od Crnegore.
uf... ne kapiras ti mene sakal... ono sto je tebi bitno nije i meni ili nije u bas tolikoj meri koliko tebi jeste... znachi ja sam navela dve stvari koje najvise postujem kod zena... naravno da to nisu osobine "samo" crnogorki ali par "crnogorskih" primera izaziva divljenje kod mene...

HELENA33:
uf... ne kapiras ti mene sakal... ono sto je tebi bitno nije i meni ili nije u bas tolikoj meri koliko tebi jeste... znachi ja sam navela dve stvari koje najvise postujem kod zena... naravno da to nisu osobine "samo" crnogorki ali par "crnogorskih" primera izaziva divljenje kod mene...

Hm...ma kapiram ja tebe...

Slobodno probaj da opet me ucinis tuznom,
opet me napravis ruznom.....u tome dobar si
Slobodno probaj da opet me napravis krivom
slomljenu ostavis zivom,tu si najbolji...
Kad sam rekla da te volim ,ti si mi se smejao
kad mi je bilo hladno ti me nisi grejao
Samo ti si dobro znao ludim da me predstavis
samo ti si dobro znao samu da me ostavis
..Slobodno mi reci ne ,kada tebi dodjem
navikla sam ja na sve ,navikla da prodje
slobodno mi reci ne ,kada krenem da te ljubim
navikla sam ja na sve ,navikla da gubim....

ANGEL.gif

m4gn3t:
??Cemu ovo sluzi...a uz to i ne radi???
e pa ovako... sluzi da se ponekad ispisem sama sa sobom... ponekad sa sakalom... i da saznam misljenja forumasa o crnogorcima... ovo poslednje ne radi bas hehehe... a prva dva su uvek u funkciji... :p pitanje je u stvari zasto ovo trece ne radi? zbog cega se ljudi ustrucavaju da napisu svoje misljenje... da li je "crna gora" zaista toliko osetljiva tema ili iskazivanje misljenja koci sam naslov teme?

Ja bih rekao da ovo sluzi jednoj jedinoj svrsi...Sluzi privlachenju paznje.Kriza srednjih godina,da to je to.Cini mi se da polako ulazis u klimaks i nisi sigurna u sebe vise.Ne znas sta ces sa borama,pocele su da ti se pojavljuju pege po rukama i grudima,celulit,chukljevi koji te bole i tako to...Nema ova tema veze ni sa Budvom ni sa Crnom Gorom...A kad smo vec kod toga,mislim da ni sami primorci(mislim na Crnogorce) nisu svesni koliko srece imaju jer mogu da se cheskaju i "ljuduju" i deru turiste i da glume neke gazde i biznismene.Pre podne konobar,po podne namrsteni djetic koji pljuje po gostima od kojih zivi."Ekoloska drzava"-TRT!Kanalizacija u Budvi izlazi na svega par kilometara od slovenske plaze a da ne pricam o onom malom smrdljivom kanalu na sred slovenske...Bechici isto.Sve bi ja te kurajbere na radnu terapiju.Bogom im dana obala a oni je tretiraju kao da je tudja,a chak bi i tudje trebalo chuvati kao da je vlastito pa chak i vishe.Turisti prljaju rekao bi neko.Pa da,treba svaki turista da ponese po metlu pa da jos ,kad plati boravisnu taksu,smestaj,rucak od 20 eura,taxi koji dere,koka kolu duplo skuplju nego u Spaniji i dobije proliv jer voda ne valja ako je ima,i ometla za sobom!Kad bi bila anketa u Crnoj Gori:"Sta je to ugostiteljstvo?" verovatno bi najveci broj odgovorio da je to naziv za shishanje ovaca...Ne mogu vise da pisem,u stvari poceh da se nerviram i da lajem...

m4gn3t:
Ja bih rekao da ovo sluzi jednoj jedinoj svrsi...Sluzi privlachenju paznje.Kriza srednjih godina,da to je to.Cini mi se da polako ulazis u klimaks i nisi sigurna u sebe vise.Ne znas sta ces sa borama,pocele su da ti se pojavljuju pege po rukama i grudima,celulit,chukljevi koji te bole i tako to...Nema ova tema veze ni sa Budvom ni sa Crnom Gorom...A kad smo vec kod toga,mislim da ni sami primorci(mislim na Crnogorce) nisu svesni koliko srece imaju jer mogu da se cheskaju i "ljuduju" i deru turiste i da glume neke gazde i biznismene.Pre podne konobar,po podne namrsteni djetic koji pljuje po gostima od kojih zivi."Ekoloska drzava"-TRT!Kanalizacija u Budvi izlazi na svega par kilometara od slovenske plaze a da ne pricam o onom malom smrdljivom kanalu na sred slovenske...Bechici isto.Sve bi ja te kurajbere na radnu terapiju.Bogom im dana obala a oni je tretiraju kao da je tudja,a chak bi i tudje trebalo chuvati kao da je vlastito pa chak i vishe.Turisti prljaju rekao bi neko.Pa da,treba svaki turista da ponese po metlu pa da jos ,kad plati boravisnu taksu,smestaj,rucak od 20 eura,taxi koji dere,koka kolu duplo skuplju nego u Spaniji i dobije proliv jer voda ne valja ako je ima,i ometla za sobom!Kad bi bila anketa u Crnoj Gori:"Sta je to ugostiteljstvo?" verovatno bi najveci broj odgovorio da je to naziv za shishanje ovaca...Ne mogu vise da pisem,u stvari poceh da se nerviram i da lajem...
da sam bolje raspolozena verovatno bi me tvoje tumacenje nasmejalo ali ovako mi se namece samo jedno pitanje KO SI TI? uclanio se danas, sve 3 poruke napisao bas na ovoj temi sa ociglednom namerom da me isprovociras... zanima me da li je u pitanju novi nik nekog od vec postojecih forumasa ili moj prijatelj hammer??? hammere ako si ti yebi se malo znas!!! hehehe... ako je neko drugi pitanje glasi: ti nije dobro danas? ;)

Ja ne znam ko je taj Hammer...Cuo sam za taj nick ovde u Beogradu,pricha se o njemu.Kazu da je lik jako sharmantan i duhovit i nadasve inteligentan.Nisam imao tu chast da ga upoznam ali ako ga ti znas reci mu da je moj idiol.postao je legenda internet foruma i prichaonica,chovek bez straha i dlake na jeziku,veran prijateljima i surov prema neprijateljima.Sama si pitala za misljenje o Crnoj Gori tj Budvi i ja sam primetio da ti se svi samo shlihtaju.Mozda je to zato sto si stavila sliku iz srednje skole ili je to zato sto su poltroni po svom opredeljenju.Ziveo Chegevara,Lenjin i Zikica Jovanovic Spanac!!!

m4gn3t:
Ja ne znam ko je taj Hammer...Cuo sam za taj nick ovde u Beogradu,pricha se o njemu.Kazu da je lik jako sharmantan i duhovit i nadasve inteligentan.Nisam imao tu chast da ga upoznam ali ako ga ti znas reci mu da je moj idiol.postao je legenda internet foruma i prichaonica,chovek bez straha i dlake na jeziku,veran prijateljima i surov prema neprijateljima.Sama si pitala za misljenje o Crnoj Gori tj Budvi i ja sam primetio da ti se svi samo shlihtaju.Mozda je to zato sto si stavila sliku iz srednje skole ili je to zato sto su poltroni po svom opredeljenju.Ziveo Chegevara,Lenjin i Zikica Jovanovic Spanac!!!
hahahaha... ludache... hahaha... znala sam da si ti... i ja budala sto sam ti rekla gde sam... znala sam da ces doci da me nagrdis... vraticu ti ovo "tamo" prvom prilikom!!! nemam primedbu na tvoj komentar o budvi... zaista jeste tako kao sto si napisao... ovo je inache najskuplji grad u crnoj gori a kad se radi o nazovi turizmu traze mnogo a ne daju nista sto bi rekli... sto se tice drugog dela tvog posta bas si bezobrazan... ne slihta mi se niko nego si ti ljubomoran!!! hahahaha

Dvadeset mi je i kusur godina
A prvi put placem i to je normalno
Nema te a ja taman se navikla
Da budem punoletna od tvojih dodira

S koliko godina postajes
umoran sam i star
Kad nemas kad
da budes mlad

Moja si sreca i nesreca
Koja od vas dve jer bar minut starija
na pocetku i na kraju ti
a u pauzi jedna decenija

Izbegavam svoj glas jer zvuci kao krik
Plasi me i sluti i to je normalno
Izbegavam svoj lik na starim slikama
Ta zena ko se smeje
ja neznam ko je to

S koliko godina.....

thWhiteRose-1.jpg

moram da priznam da mi je drago sto sam na ovom ne bas posecenom podforumu ovom temom za samo 6 dana uspela da privucem 372 pregleda iste...:) steta je samo sto se ne pise vise na njoj...
palim... posmatrachi, zelim vam lepu noc...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back