Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
advivo@ptt.yu:
Ма јок, дефинитивно си побркала, а ја видим одлично, немам цвика....
Видиш ли, бре, ово је тренутак пре почетка летења, како је пуна "треме"...
Nesto se sad ja ceskam,pa na osnovu cega naslucujes tremu?Nisu sve plavuse iste,ima nas razlicitih,narocito "farbane"i one druge.....a to nije isto...tako da nemoj da sudis .... ;-) ne poznajes me dovoljno ili uopste!?

opijum:
Ja vec pomislila"gotovo" s' Podgoricom ;) ni zive duse, niko da se javi, kad eto ti domacice :D a, ti mora da si imala twigy zestok dan, kad se tek sad javljas :lol: ;) , bogumi i moj je bio dooooooobaaaaaarrrrrrr-dan, tek se predvece malo skrasih ;)
Bogami, tu i tamo si u pravu...desavalo se...a lep dan,i isto tako dobar zez,ma u stvari oko mene je uvek pozitivna energija... :grin:
Nego adviva nema da posalje onaj med,samo da javim:Kupila sam danas :mad: ,pa hvala,ponudjen ko pocascen...i znaci nema dil oko avatrcica... :wink:

opijum:
STA :shock: OBECO MED A NIJE DAO, TJ.POSLAO,CCCC-E, TO BAS NIJE LEPO :roll: JU...JU......LEPO NE MOGU DA VERUJEM......NO DOBRO, IMA MEDA GDE GOD HOCES.......SAMO PRUZIS RUKU...I UZMES ;) A, KO ZNA, MOZDA I DOBRO STO GA NIJE POSLAO-------MOZDA BI SE USPUT TAJ MED POKVARIO, PA NE BI BIOSLADAK I LEKOVIT-VEC-GORAK ;)
Па ти као да си стварно опијена! Знаш ли бре да МЕД НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОКВАРИ!
Ако је ПРАВИ, као мој.
И грешиш у вези слика на аватару - "твоја" слика је настала после "летења"...а "твиги" ће тек да полети.

twigy:
Zato tako dobro cuvas taj med?Zato sto je pravi?Plasis se da ti ne nestane....pa dobro......valjda sam ja kupila neki" pravi"?
Можда си купила и прави...дешава се.
Како бираш мед и како знаш да је прави? Лизнеш, видиш да је сладак и узимаш? Или имаш још неку проверу?

advivo@ptt.yu:
Можда си купила и прави...дешава се.
Како бираш мед и како знаш да је прави? Лизнеш, видиш да је сладак и узимаш? Или имаш још неку проверу?
Ma,svaki je pravi dok ne otvoris teglu,liznes i probas,naravno!!!Tvoj nije stigao na probu..tako da ce ostati nepoznato kakav je......idem da kusnem kasicicu i na spavanje...laku noc!!!

Sad stvarno idem,imala gosta u sanducetu....laku noc>>
bc15f1eb.jpg

twigy:
a ti svrljas svrljas pa navratis?A? gde si bio do sada bwe?Ucis li sto????A uslov za godinu?Priznaj!! :wink:
joooooj, prsnucu...
Fali mi jos petina usmenog iz matematike za uslov i frka mi je. Imam da izadjem jos jednom i ako padnem propada mi kompetno sve iz mate sto sam dao. Pojedoh se. A polazem taj usmeni od juna jbte.
Teorija matematike je najgluplja stvar koju su "pametni" ljudi izmislili. Vise mi dodje da ih sve tamo posaljem u........
Uh, kad dam to, ako dam rezervisacu jedna kola hitne pomoci da dodju po mene oko dva ujutro da me vode na ispiranje, ima toliko da se napijem!!
Smijesan je ovaj ker, ima moja tetka nekog slicnog

@Labo
Dobro ti je to,petina usmenog ...usitnise ga max ali kada tako zagusti ...ma nebih bila u tvojoj kozi.Znam kako je,bila student i ja nekada davno..uh ,nikada me nije napustala trema pred ispit,a tek tako kada je gusto kao kod tebe-biti il ne biti...ali uspeces,zelim ti....I javi da se i mi pocastimo....pozdrav

labo:
zasto sam ja cijelo vrijeme mislio da ti imas 15 godina??
A da!
-zbog crvenih tabana sa slike na bazenu :D:D.Tu je negdje u prapocecima ove teme, mrzi me da trazim...
Imam dva puta vise nego mislis i jos malo...eto jednacina sa dve nepoznate...ha,ha,...ako pogodis onda ces poloziti matematiku ...zelim ti uspeh.. :-D :-D :-D
U tim pocecima kacenja slicica su neki zaista padali na to da su slicice autenticne mom liku...nisi jedini... :grin: :grin: :grin:

opijum:
Cao, drustvo :D evo i mene, malo okasnih, neki poslovi 8-)
Jooooj twigy ne spominji mi kacenje slika, oma mi se slosi :shock: jos nisam naucila da skidam slike i vesam "neke' ;) moracu ja izgleda kod tebe u KG, pa da me naucis ;) al' cu da skidam i vesam ondak .......leeellleeeeee ;)

Sve za ljuuubav,naravno opijum,i mene su naucili,ali sam se eto i trudila....pa izvoli,ili u prolazu onako...da kafu popijemo..bez secera,znam... :-D ..a onda skidaj i kaci do mile volje... :-D

opijum:
Pa nisam ti ja mama :shock: pa da te vodim, a i ovo je VELIKA TAJNA, prema tome-dabome-sve ti je jasno 8-)
Добро, мислио сам када пођеш да ти правим друштво...
Делујеш ми као да си нешто љута на мене, некако си преоштра и немилосрдна, иако имаш симпатичан лик на аватару. Можда би се на том путу спријатељили...

Можда су неки од нас случајно "пали" на ову Земљу, и не знају да се врате тамо где припадају - међу звезде - а овде се не сналазе или неће нико да их "приљуби"...

Bolje je da se pozdravimo, pre nego nekada lepa pricaonica predje u politiku ili vr(ij)edjanje......umesto suza na rastanku,od mene par lepih reci..... da se pamtimo po dobrom....bilo je lepo gostovati kod Vas ,a opet biti domacica...Ljubim i volim Vas sve......dovidjenja.... 8-) .

...Jer jesen je. Jer sve je
prolazno i sve se smenjuje.
Kao da gledaš veliku reku
u predvecerje koja odnosi
bele ladje, a iza svakog
malenog osvetljenog prozora
možda odlazi neko koga bi
mogli zavoleti.....

fall20leaves-1.jpg

Ala si divno, oj sinje more!
Pučini često šaljem ti gled:
U tebi tajne pjesme se hore,
A srcu mome svaka med.

Još kada mila po tebi zora
Razvije tihi vjetrića pir,
I spusti na te sa čarnih gora
Svjež, mio, bujan taj cvjetni mir,

Ti mnogo sličiš srdašcu mome:
Sad mirno spavaš, a sad si lav!
Ne trpiš bure koje te lome,
Na njih se vineš razjaren sav.

Mnoga te lađa teretom tišti,
A ti je trpiš, jer trpit znaš,
Al' kad ti srce srdžbom propišti,
Jednim je mahom ponoru daš.

Probudiš tvoje gromovne vale,
A svijet se čudi sili ti toj,
Velike lađe i s njima male
U stravi dršću gledeć ti boj.

Pa zdravo da si, oj sinje more!
Rado ti gledam pučine lik
U tebi tajne pjesme se hore,
Samo im mladost dočuje klik.........srpsko more!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back