Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prof.Grof:
Па и вечерас сам провокативан , али ти опет не разумеш.................., и поред тога "не знаш да се снађеш ћирилицом". И ово што сам ја написао су чињенице, зар не ?
Dodacu onim prethodnim cinjenicama:Pomalo su nezgodni tipovi koji u sebi imaju crnogorske krvi ! :neutral:

twigy:
Opijum,ja sam zbunjena....kakvi su ovo klonovi?Obavezno nude ili traze slatko,pisu cirilicom i zaglavljuje im tastatura na MMMMMMM!?JBT. :shock:

Како ме ниси изазвала ничим......., а шта је ово горе.
-Када шаљем "слатко", није у реду. Ово је први пут да шаљем слику тог "фамозног слатка", никада од никога овде нисам тражио да ми понуди то исто а ти пишеш како то обавезно радим, као обавезно или тражим или нудим то јбно "слатко".......
-Клон..........
-Ћирилица........
-Заглављује ми тастатура на мммммм...........

Када шаљем слику обичног "прстеновања" опет исто. Па шта треба да радим да вам се увлачим у "буљу" , да би вас задовољио :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

twigy:
Dodacu onim prethodnim cinjenicama:Pomalo su nezgodni tipovi koji u sebi imaju crnogorske krvi ! :neutral:
"Може да се сматра - не мора да бидне" - говорио је Никола Пашић.
Могла би да се оканеш политичких тема док те модераторка није бановала, па да видиш како су незгодне дамице које имају црногорске крви...
Него, како је данас? Ваљда је остало нешто од слатког за данас, и за сутра...?

prof.Grof:
Како ме ниси изазвала ничим......., а шта је ово горе.
-Када шаљем "слатко", није у реду. Ово је први пут да шаљем слику тог "фамозног слатка", никада од никога овде нисам тражио да ми понуди то исто а ти пишеш како то обавезно радим, као обавезно или тражим или нудим то јбно "слатко".......
-Клон..........
-Ћирилица........
-Заглављује ми тастатура на мммммм...........

Када шаљем слику обичног "прстеновања" опет исто. Па шта треба да радим да вам се увлачим у "буљу" , да би вас задовољио :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Nema potrebe da me zadovoljavas :shock: ,a ostali neka se izjasne....nisam trazila nista!Ukoliko zelis da nastavimo ovakvim tonom-ja necu... :D Ako sam se ja nasalila to ne bi trebalo da bude povod za raspravu,narocito kada svaka napisana rec moze da ima dvostano znacenje...tako ti to.... 8) .
Gde je bwe advivo,da ga ovlastim za punomoc??? :-D

advivo@ptt.yu:
"Може да се сматра - не мора да бидне" - говорио је Никола Пашић.
Могла би да се оканеш политичких тема док те модераторка није бановала, па да видиш како су незгодне дамице које имају црногорске крви...
Него, како је данас? Ваљда је остало нешто од слатког за данас, и за сутра...?
Taman te pomenuh ,a nisam videla da si vec stigao.....ajde, vidi razmotri ponudu... 8-)
Ima dovoljno slatkog,za sveee...crnogorce i ostale...bez vrIJedjanja..... :-D

opijum:
E, g. advivo, pa normalno je da nece da ti kaze, a ko bi ti i rekao-to su stvari o kojima se ne prica i ne govori svakom 8-)
Evo, mogu samo ovo da ti napisem-slavlje pocinje onim obicnim slatkim- zavrsava se onim tajanstvenim o cemu smo vec pricali.Jos nesto-potrebno je mnogo zelje, volje, ljubavi, maste. Kad budes slavio tako nesto-kazace ti se samo 8-) Iskreno se nadam da ti je bar nesto malo jasnije !!!!!!!
Знаш, ја сам неожењен и то може да ми "приближи" само нека удата.
Боже, како ли је то???
Мора да је тога дана све слађе, па и слатко, и кафа....?

twigy:
Taman te pomenuh ,a nisam videla da si vec stigao.....ajde, vidi razmotri ponudu... 8-)
Ima dovoljno slatkog,za sveee...crnogorce i ostale...bez vrIJedjanja..... :-D
Не волим типове који баратају уврИЈедљивостима (ух)...
Па, и од тебе сам добијао пецкање али било ми је слатко, ма од тебе ми је све некако слатко па и кафа без шећера...хе,хе...(да нисам претерао, бре?)
"Гроф" заиста зна да се шали, мало је можда било нагло и малкице грубље, мислим да се нисте разумели...и сада се надгорњавате илити надмудрујете...
Немојмо дијелити уврИЈеде, то је најлакше...сви то можемо, идемо на слатко..мммм....
А за пуномоћ, хм...знаш, то мораш да поптишеш...хе, хе, рецимо морала би да
дођеш у моју канцеларију.

Да тога дана би ти било све слатко буразеру ......., па и овај такозвани филм када би га гледао!!!!Која је то "уметност"...................

slatkoodsnova.jpg
f015.gif

Овде се потрошила тона шећера око тог слатка, а никаква корист. Боље да сте "своје воће" вакумирали имали би сте касније неку вајду , овако ништа....

И шта сте се брате , ухватили за то слатко, па није само оно "слатко". Има и "слађих" ствари.......

prof.Grof:
Ево вам још једно слатко и то од шумскијех јагода..............,да ако се "наједете" вечерас !!!!!!
a115.gif

detail_strawberry.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol:
E,hvala bi Boze...nego sta nego slatko....nema nekoga da ga ne voli....mada ja i med volim...mozda i malo vise...zbog zdravlja.....
I daj malo vode.... :-D
Laku i slatku noc svima zelim...lepo spavajte,lepo sanjajte....

На............................, ево ти још једна тегла и кашичица из које сам ја то исто слатко пробао, биће ти још слађе. Јбло вас више слатко................ :lol: :lol: :lol: :lol:

1041_slatko_jagoda.jpg

advivo@ptt.yu:
Грофе, немој да ме разочараш......
Када кажем слатко ја понекад мислим и на - слатко.

Тако брате...................., шта се вртите као "киша око Крагујевца".........Него шта него "слатко"...., а за мене овако ћакнутог (дупла шкорпија), мени је од сваког "воћа" слатко милије, него да си ми дао целу боцу "Кока-коле"......... :smile: :lol: :lol:

twigy:
@advivo
Moracemo oko cene i nacina placanja prvo da se dogovaramo..mozda tu vec zastanemo sa pregovorima,pa ne bude od posla nista...tako da ce potpis da.... ceka..... ;-)
Ма, ти си мој другар са НЕТ-а, добићеш вееелики попуст, не мора кеш....
Пошто кажеш да имаш врхунско слатко...али ако је стварно мммм...можемо да се договоримо.

twigy:
E,hvala bi Boze...nego sta nego slatko....nema nekoga da ga ne voli....mada ja i med volim...mozda i malo vise...zbog zdravlja.....

Ја........................., нормално поред слатка волим и "шећерну репу". Седнем на сред њиве и само берем и једем. А за "шећерну трску" да ти и не пишем њу можеш и да припалиш и одмах направиш џем................
c029.gif
:lol: :lol: :lol:

Лаку ноћ свима и......................, слатко сањајте !!!!

opijum:
MMMMMMMMMMM :shock: jbt i meni se zaglavilo na tastaturi-ovoMMMMMMMMMMM ;) a, slatkisi suMMMMMMMMMMM, jopet :shock: al' jenog sam smeknula-slatkisa naravno ;)
verujem ti ,zarazno je to,mislim mmmm...a kad se jednom osladi...nikako da prestane...samo ti smekaj,znas i to je zarazno i ...prelazno..

Mozda je bilo i previse slatkisa,!? :shock:
Plasim se da mi se neki ovde ne usecere od tolike miline...ili jesu vec.. :?: .
Veceras vockice sluzim ..jagodice...crvene i slatke kao... mmm.. uh,omace mi se ovo...
;-)
52f7093a-1.jpg
52f7093a-1.jpg
52f7093a-1.jpg

Стварнио слаткиш на слаткиш овде...
Само, ове сличице на аватару су иземењене, па не могу да "поватам" ко је ко.....
....и не знам који слаткиш да мазнем, све мислим онај други је слађи...
Видим "твиги" не грицка нокте, и звонко се смеје..."Опијуме" је ли овај њен осмех тајанствен?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back