Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigla.....i spremila poslastice...
dessert.jpg

a ima nesto i za slobodnjake...advivooo...
brasilbutt.jpg

vi se sluzite....a ja vodim Opijum u zivot......
lakeaustin.jpg

opijum:
Pa, sta je sad ovo :shock: opet nigde nikog, twigy, a, sta bi odprovoda, ja SPREMNA :lol: ;)
Evo me...izvini,nesto stalno kasnim u poslednje vreme...znas,ponekad sam malo rasejana.....ali sada spremna i raspolozena....ostavila sve postavljeno na stolu kao prava domacica.......advivo ce se vec snaci... ;-) .

labo:
twigy ne svidja mi se Andjelija kao plavusa uopste!
:D:D:D
Vidis Labo,meni se dopala zato sto ja imam potpuno istu boju kose 8-)
.....a mnogima se dopada...a da, tebi se ne dopada kako njoj stoji!? :wink:
Pa veruj mi da sve zene izgledaju neznije sa plavom bojom....crnke su mi suvise vamp zenske....
:mad:

ja koga god znam nije mu se takva dopala. Kad sam vidio jos jarko zute obrve, zaboravio sam kako se zove film, al sam zapamtio bezveze utisak...
Mada licno nemam nista protiv te boje, jako je lijepa i suptilna i moze jako lijepo da stoji.
Jel si prirodno pepeljasto plava?

labo:
ja koga god znam nije mu se takva dopala. Kad sam vidio jos jarko zute obrve, zaboravio sam kako se zove film, al sam zapamtio bezveze utisak...
Mada licno nemam nista protiv te boje, jako je lijepa i suptilna i moze jako lijepo da stoji.
Jel si prirodno pepeljasto plava?
Promenila slicicu,verujem da ce se nekima dopasti.... :grin:
... a moja boja kose....ipak farbana,veruj da ni sama nisam sigurna koja je zapravo moja boja kose
ali mi napred jako lepo prima ovu nijansu plave..... :-D .

Не бих се зачудио ако "Твиги" нестане са НЕТ-а на неко време.
Као да се припрема да полети, да одлети...и слети на неки цвет...

dje trazite te male slike? Treba mi jedna sa fender stratocasterom ili jimi hendrixom.
Ili me dajte uputite sta kucam na gugl. I da budu regularnog formata(da ne budu vece nego sto je odje dozvoljeno)
mislim na ovu slicicu ispod imena.

E, da umalo da zaboravim. Najvaznija vijest dana je da pocinje nova sezona moje omiljene radio serije. Veceras u ponoc Gajo, Popaj, Goran i Zonjo pricaju o svakodnevici na veoma zanimljiv nacin. U pola 1 bi trebala da slijedi kulminacija, telefonski razgovor sa nekom zanimljivom osobom:D
Koga interesuje, vise informacija je na: http://www.antenam.net/
Ako ste van Cg onda odete na slusanje online.
Poz i dobra zabava nocas.
Tu cu ja biti svakog petka od sad pa nadalje

advivo@ptt.yu:
Не бих се зачудио ако "Твиги" нестане са НЕТ-а на неко време.
Као да се припрема да полети, да одлети...и слети на неки цвет...
Po cemu sudis tako nesto?Krila su vec odleprsala,i pojavice se ponovo,....mozda ...a gde ce sleteti?...Pa videce se uskoro!!!Ako te interesuje ,pokazacu ti!

opijum:
Cao, drustvo :D , joooooojjjjjjj, kad smo vec kod ukusa MMMMMMMMMMM, jbg. opet tastatura ;) nesto sam novo probala, koji slatkis, al' nije od smokve ;) , twigy, ta tako je zdravo jako lepo :lol: ;) nego sta cemo nocas, imas nesto u planu ili da ja vatam nooooooccccccccc a u noci, pa zvezde trepere :wink:

Ja sad stigla iz skitanja :-) ...a nesto iz iskustva slutim da se ovde nece desavati nista po nasem ukusu. :twisted: .....znas malo me noge bole,ali pozajmicu krila :grin: ...steta da sedimo ovde same....sada kad nedam vise slatkog,vidis nismo interesantne.......evo,sad cu ja.... :grin:

twigy:
Po cemu sudis tako nesto?Krila su vec odleprsala,i pojavice se ponovo,....mozda ...a gde ce sleteti?...Pa videce se uskoro!!!Ako te interesuje ,pokazacu ti!
Пошто немаш више крила анђела, знам да нећеш одлепршати. А баш ме интересује где ће анђео слетети !
Опет нова сличица на аватару, мало је...чудна...да те не боли глава?

Ne dopada ti se slicica?Pogledaj malo bolje...ma znas ti da nije glavobolja....nego eto ja volim promene,pa tako i avatarcic.....u stvari onaj je sam odleprsao....A zasto ti ne okacis neki ?Nudim usluge "vesanja" avatarcica,....ali samo lepe kacim!!!

twigy:
Ne dopada ti se slicica?Pogledaj malo bolje...ma znas ti da nije glavobolja....nego eto ja volim promene,pa tako i avatarcic.....u stvari onaj je sam odleprsao....A zasto ti ne okacis neki ?Nudim usluge "vesanja" avatarcica,....ali samo lepe kacim!!!
Па...сличица је ок, само је тајанствена (како каже Опијум), много је забацила главу...можда је неко голица негде, хе, хе...(али се то не види).
А за аватар - морао бих да смислим нешто. Или смисли ти...али ја не умем то да качим...
Ако није скупа та услуга око аватара, хајде, пошаљи предлоге па да размотрим и изаберем - а ти га качи. Али како можеш ти да качиш мој аватар?

Salila sam se malo....prijatelj si mi,kako da naplatim...a za dz.moram da razmislim....mozda je kompenzacija najbolje resenje.....A oko kacenja?Pa pitaj Opijum da li je bolelo....Ukus?Sumnjas????Oooooadvivo...tebi....pa tvoju sliku..najbolje ..!!!

twigy:
Salila sam se malo....prijatelj si mi,kako da naplatim...a za dz.moram da razmislim....mozda je kompenzacija najbolje resenje.....A oko kacenja?Pa pitaj Opijum da li je bolelo....Ukus?Sumnjas????Oooooadvivo...tebi....pa tvoju sliku..najbolje ..!!!
А, хвала ти али моју слику на аватару- НИКАКО! Бојим се да би било опасно.
И ја мислим да је најбоља компензација..
Дакле овако, за качење мог аватара дајеш ми: једну теглу слатког од шљива са коштицама, нека буду две тегле од дуња и -наравно једну од смокве. Може ли, ја мислим да није много!?

opijum:
ccccccccc, tebi stvarno trebaju dobre cvike, pogledaj taj izraz lica-posle letenjaaaaaa na krilimaaaaaaaaaaa......... 8-)
Ма јок, дефинитивно си побркала, а ја видим одлично, немам цвика....
Видиш ли, бре, ово је тренутак пре почетка летења, како је пуна "треме"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back