Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
labo:
....pa prstenovanje(bilo upuceno domajici)

Ja ne znam šta je ovo.Na slici se vide dve šake i prsti naravno , ali i prst na koji se navlači burma.........Dakle prsti i burma......

U nekim postovima "prstići" se mnogo zloupotrebljavaju u negativnom smislu. A ja tebe uopšte ne razumem i dalje . Dali možeš da budeš jasniji nemam nameru da ovde "blejim" celu noć. Ali ipak bi volio da mi neke stvari budu jasnije. Jel možeš da budeš jasniji......?

prof.Grof:
Nemam komentara.........., sramota!!!
Ono ti uopste nije trebalo,ako vec nisi mogao da doprineses zajebanciji na neki bolji i zdraviji nacin. :shock:
Uzdrzavam se od svakog daljeg komentarisanja na ovu glupost.. ;-)
.................................................................................................................................
Zelim vam prijatan dan....a ja cu se vec nekako snaci...!.
:grin: :grin: :grin:

opijum:
Sta se ovde desava, ja da navratim a ono :shock: nigde nikog, gde ste se posakrivali, ili niste raspolozeni za druzenje :confused: , ajde ljudi-zivnite malo ;)
Tu sam ,uvek.... kada sluzim slatko , kada me provociraju,
i kada me hvale...domacica mora da bude na visini zadatka.....
.nego,nosi li neko dobro raspolozenje veceras???
Od mene osmeh,kao uvek...
:-D :-D :-D

opijum:
Raspolozenja s moje strane ima uvek :D , no cini mi se da ovde bas nisu nesto raspolozeni za druzenje, a da mi menjamo destinaciju, odemo malo tamo gde ima veselja i raspolozenja ;)
.....Vidis..mislila sam da idem na spavanje,ali imas bolji predlog,
pa necu razmisljati ni trenutak....samo josh nesto da navatamo usput,
onako doobro..mmm...sta mislis???Od ovih ovde nema vajde..ni za lek..
.bas tako,ma od senke svoje beze.......
:cry: :grin:

Хајде да покушамо...
Јеси ли дувала ?
Или је јубилејчић "прослављен" спремањем паприка и ајвара?
Ако те господин уважени није извео негде, зашто га не отераш...ха,ха...?

advivo@ptt.yu:
Хајде да покушамо...
Јеси ли дувала ?
Или је јубилејчић "прослављен" спремањем паприка и ајвара?
Ако те господин уважени није извео негде, зашто га не отераш...ха,ха...?
Uh,previse pitanja....
Da li mi se to cini da se nudis da eventualno zamenis gosp. koji je propustio vecernje druzenje...
ili samo izazivas......mislim da je ovo drugo....hi,hi,....

twigy:
Uh,previse pitanja....
Da li mi se to cini da se nudis da eventualno zamenis gosp. koji je propustio vecernje druzenje...
ili samo izazivas......mislim da je ovo drugo....hi,hi,....
Знао сам да није било изласка, брачни јубилеј а ти тражиш забаву...лепо!
Нећу да мењам уваженог у таквим обавезма...само бих преузео
"обавезе" око дегустирања слатког...

advivo@ptt.yu:
Знао сам да није било изласка, брачни јубилеј а ти тражиш забаву...лепо!
Нећу да мењам уваженог у таквим обавезма...само бих преузео
"обавезе" око дегустирања слатког...
hm,...takvi "jubileji " se slave kod kuce ;-) ...znas vec kako....he,he,..
Posluzicu slatko,tortu,picence..kaficu,bez secera-je li tako....i naravno osmeh.....sve sladje od slatkog, a ti ponesi bar cvetak...reda radi..... :neutral:

g094.gif
Dobro si me podsetila
g094.gif
,sad cu ja.....idem.....
g094.gif

advivo@ptt.yu:
Opijum, kako kako se to slave ovi jubileji kod kuce? Ima li neka posebna procedura, obicaj?
Ja neznam - a Twigi nece da kaze!

E, g. advivo, pa normalno je da nece da ti kaze, a ko bi ti i rekao-to su stvari o kojima se ne prica i ne govori svakom 8-)
Evo, mogu samo ovo da ti napisem-slavlje pocinje onim obicnim slatkim- zavrsava se onim tajanstvenim o cemu smo vec pricali.Jos nesto-potrebno je mnogo zelje, volje, ljubavi, maste. Kad budes slavio tako nesto-kazace ti se samo 8-) Iskreno se nadam da ti je bar nesto malo jasnije !!!!!!!

twigy:
Opijum,ja sam zbunjena....kakvi su ovo klonovi?Obavezno nude ili traze slatko,pisu cirilicom i zaglavljuje im tastatura na MMMMMMM!?JBT. :shock:

Тема је "без вређања"...........

Ја сам слободан грађанин Србије, ово је "српски сајт", а у Србији је званично писмо :ћирилица ............

Много вређаш............

prof.Grof:
Тема је "без вређања"...........

Ја сам слободан грађанин Србије, ово је "српски сајт", а у Србији је званично писмо :ћирилица ............

Много вређаш............
Rekla bih ti sada :izvini,ali mi savest ne dozvoljava zbog one veceri kada si bio provokativan...a salim se malo...zasto sada TI uzimas sve za ozbiljno...mozda bih pisala i ja neki put cirilicu,ali ne umem da se snadjem na tastaturi....a ono sto napisah su cinjenice...hi,hi,..ajd budi pozdravljen od domacice ;-)

Па и вечерас сам провокативан , али ти опет не разумеш.................., и поред тога "не знаш да се снађеш ћирилицом". И ово што сам ја написао су чињенице, зар не ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back