labo
Aktivan član
- Poruka
- 1.481
....pa prstenovanje(bilo upuceno domajici)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
labo:....pa prstenovanje(bilo upuceno domajici)
twigy:I tebi"duva"...na sve strane.....kroz glavu...i oko guzice....pa bi bolje bilo da malo zapusis prsticima,
i podignes pantalonice...mama ce ti se ljutiti ako te vidi takvog... ;-) ;-) ;-)
Ono ti uopste nije trebalo,ako vec nisi mogao da doprineses zajebanciji na neki bolji i zdraviji nacin. :shock:prof.Grof:Nemam komentara.........., sramota!!!
Tu sam ,uvek.... kada sluzim slatko , kada me provociraju,opijum:Sta se ovde desava, ja da navratim a ono :shock: nigde nikog, gde ste se posakrivali, ili niste raspolozeni za druzenje, ajde ljudi-zivnite malo
![]()
.....Vidis..mislila sam da idem na spavanje,ali imas bolji predlog,opijum:Raspolozenja s moje strane ima uvek, no cini mi se da ovde bas nisu nesto raspolozeni za druzenje, a da mi menjamo destinaciju, odemo malo tamo gde ima veselja i raspolozenja
![]()
Uh,previse pitanja....advivo@ptt.yu:Хајде да покушамо...
Јеси ли дувала ?
Или је јубилејчић "прослављен" спремањем паприка и ајвара?
Ако те господин уважени није извео негде, зашто га не отераш...ха,ха...?
Знао сам да није било изласка, брачни јубилеј а ти тражиш забаву...лепо!twigy:Uh,previse pitanja....
Da li mi se to cini da se nudis da eventualno zamenis gosp. koji je propustio vecernje druzenje...
ili samo izazivas......mislim da je ovo drugo....hi,hi,....
hm,...takvi "jubileji " se slave kod kuce ;-) ...znas vec kako....he,he,..advivo@ptt.yu:Знао сам да није било изласка, брачни јубилеј а ти тражиш забаву...лепо!
Нећу да мењам уваженог у таквим обавезма...само бих преузео
"обавезе" око дегустирања слатког...
twigy:Dobro si me podsetila
,sad cu ja.....idem.....![]()
![]()
advivo@ptt.yu:Opijum, kako kako se to slave ovi jubileji kod kuce? Ima li neka posebna procedura, obicaj?
Ja neznam - a Twigi nece da kaze!
prof.Grof:Од мене један ммммсладак..................., залогај !!!!
![]()
opijum:Izgleda -slatko, a od cega je? Da nije mozda ipak nesto gorko 8-)
prof.Grof:Да ................, то је "горко слатко". Или ако је лакше да се схвати : слатко од горког!!!
![]()
twigy:Opijum,ja sam zbunjena....kakvi su ovo klonovi?Obavezno nude ili traze slatko,pisu cirilicom i zaglavljuje im tastatura na MMMMMMM!?JBT. :shock:
Rekla bih ti sada :izvini,ali mi savest ne dozvoljava zbog one veceri kada si bio provokativan...a salim se malo...zasto sada TI uzimas sve za ozbiljno...mozda bih pisala i ja neki put cirilicu,ali ne umem da se snadjem na tastaturi....a ono sto napisah su cinjenice...hi,hi,..ajd budi pozdravljen od domacice ;-)prof.Grof:Тема је "без вређања"...........
Ја сам слободан грађанин Србије, ово је "српски сајт", а у Србији је званично писмо :ћирилица ............
Много вређаш............