Lucca
Domaćin
- Poruka
- 3.370
Šta da ti kažem treba nam više mesta, uvećala se porodica hahahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opijum:Uf, nemojte samo prebrzo , da mi ne pripadne muka........mislim od brebrze voznje![]()
![]()
Fino.twigy:Cestitam Lucca 1001 post brojis.......![]()
Znaci bacila oko,a?Tvoj je garant!!!!!Ja nesto kao biram u ovoj guzvi,al Yebote ko ce znati koji li je ...onaj......ma znam coveka al ne znam tacno kako izgleda.....sad cu ja...samo malo....Lucca:Ma on je lik ne viđeni....Eeeeej devojke vidite li onog lika levo, da ne znam gde se nalazim pomislila bih da je Bred Pit, kako dobro parče....kako tip liči na njega neverovatno
![]()
OOOOPS!advivo@ptt.yu:KAKVA TISINA - Je li vam to nestalo goriva?
advivo@ptt.yu:KAKVA TISINA - Je li vam to nestalo goriva?
Hocu! Čestitam! Jesi li srećna?Lucca:Došao si u pravi čas, slavim 1000-ti post...mogao bi tom prilikom za promenu da mi nešto lepo kažeš...
Ajde,upadajte,to je jedino sto mozemo da se ovajdimo od viteza..Ajde,upadaj pozadi......advivo@ptt.yu:BLAGODARIM - MOJE DAME!
Ali niste ni za kud bez mene - ej, i gorivo ste zaboravile da sipate. Hocete li kuci pesice ili da ja dodjem po Vas.
opijum:Mislis opusteno i natanane...........moze, cak sta vise........al' moram da priznam ....padam na dobu muziku.......mislim na podijum za igru..........odmah su nogice nemirne.......ajde sad ....jedan -levo-desno dva.....okret i.....mesaaaaaj..... pa leto je ....za ludi letnji ples......a krv uzavrela ....bice da je od ovog sunca...........uprzilooooooooooo..............bas je vruce.......ajmo ...........na ples![]()
Šakal:Primetio sam ali nisam cestitao.
Kao stalni posmatrac,trebao sam.
Ispravljam gresku.Cestitam.
advivo@ptt.yu:Hocu! Čestitam! Jesi li srećna?
Aj ti nama lalaj,pa ujutru na splavu pijemo kafu,pa odoh na bazen!!!opijum:Meni se malo vrti od ovih mehuricapa sve nesto vidim duplo :shock: , pretera ga , po obicaju, kad se slavi.....nemam meru, pa to ti je
..........odo ja lepo pooooolaaaaaaakoooooooo u krevet.....a vi cete mi ispricati sta je bilo nocas.....jbt, prvo vece pa hik........moracu da treniram
![]()
opijum:Meni se malo vrti od ovih mehuricapa sve nesto vidim duplo :shock: , pretera ga , po obicaju, kad se slavi.....nemam meru, pa to ti je
..........odo ja lepo pooooolaaaaaaakoooooooo u krevet.....a vi cete mi ispricati sta je bilo nocas.....jbt, prvo vece pa hik........moracu da treniram
![]()
advivo@ptt.yu:BLAGODARIM - MOJE DAME!
Ali niste ni za kud bez mene - ej, i gorivo ste zaboravile da sipate. Hocete li kuci pesice ili da ja dodjem po Vas.
Daću joj konja pa neka jaše sama.Lucca:
Oki doki, smes li kući sama ili da kažem Advivu da te odveze, ja sam se malko ugrejala....hihi
advivo@ptt.yu:Daću joj konja pa neka jaše sama.
Ajde, svi kući, na spavanje!