Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
advivo@ptt.yu:
Ja mutim???? Ti "nevina"????
Pa ja sam danima diskretno bezao od vas (viteski), a vi me sinoc kidnapovale (dobro malo sam i vozio), ali imam i ja dusu (dobre ste, stvarno)!
Cuj, kidnapovale????hi,hi,hi, a ti se jadan sve opirao,nego spremi se veceras za unakrsno ispitivanje,znas ono kao na sudu(mada tamo nikada nisam usla),dozvolicemo ti advokata da povedes sa sobom!Ja sudim!!!Lucca je porota!Tacka.

Lucca:
Prelazem da veceras bacimo rostilj, neka svako nesto ponese...pa da uz klopu i pice rascivijamo ko je tu sta sa kim zasto......nista meni nije jasno, mozda zato sto mi Advivko nije odgovorio ni na jedno pitanje....Izlaci stalno nesto iz konteksta i odgovara na isti nacin...

rostilj.gif
rostilj.jpg
....A ako brzo zavrsimo sa izvodjenjem dokaza,mooooze i rostilj !!!

twigy:
Cuj, kidnapovale????hi,hi,hi, a ti se jadan sve opirao,nego spremi se veceras za unakrsno ispitivanje,znas ono kao na sudu(mada tamo nikada nisam usla),dozvolicemo ti advokata da povedes sa sobom!Ja sudim!!!Lucca je porota!Tacka.

Ti sudi a ja javni tuzilac....veceras dolazim po tebe ovim NISANOM, da ne vidi neko bembaru da ispadne da smo korumpirane hahahaha
Nissan%20Pivo%20Concept%202.jpg

twigy:
Wow!!!Yebes sudjenje,ajmo u zivot!Kod Adviva ti je i dalje neverending story,a ja sam malo racionalnija....a koliko vidim to je dvosed????

Dvosed za nas dve, ako vodimo i Adviva isparkiracu makinu iz garaze, ako bude lepo vreme mozemo i tvojim JEEP-om u avanturu po sumama i gorama 8-)

Lucca:
Dvosed za nas dve, ako vodimo i Adviva isparkiracu makinu iz garaze, ako bude lepo vreme mozemo i tvojim JEEP-om u avanturu po sumama i gorama 8-)
E,Lucca mazem danas neke stolice farbom na ovom suncu,i mislim se sta valja ciniti....obrni,okreni...ma bre ko jaje jajetu...sve isto...pre ili kasnije se pokajes...pa ti tako nisam pametna sta valja ciniti.....videcu kojim ce mo kolima....ma poci cu ja....

twigy:
E,Lucca mazem danas neke stolice farbom na ovom suncu,i mislim se sta valja ciniti....obrni,okreni...ma bre ko jaje jajetu...sve isto...pre ili kasnije se pokajes...pa ti tako nisam pametna sta valja ciniti.....videcu kojim ce mo kolima....ma poci cu ja....

Ooo pa ti si vrednica nema sta, evo za tebe imam nesto da se osvezis...zasluzila si iz vise razloga...
:lol: :lol: :lol:

r078kz.jpg
untitledcoctel0na.png

3778b0d6-1.jpg
banana_split.gif

Lucca:

Ooo pa ti si vrednica nema sta, evo za tebe imam nesto da se osvezis...zasluzila si iz vise razloga...
:lol: :lol: :lol:

r078kz.jpg
untitledcoctel0na.png

3778b0d6-1.jpg
banana_split.gif
pA MISLIM STA DA TI PRICAM,IZ DALEKA SE TO VIDI,RETKO DOOOBRA ,POSLUZICU DRUSTVO,I ONAKO NE SMEM SAMA SVE DA POJEDEM.....ODOH DA SE SPREMAM.... :grin: :grin: :grin: Evo picence od mene....
39074.gif

twigy:
pA MISLIM STA DA TI PRICAM,IZ DALEKA SE TO VIDI,RETKO DOOOBRA ,POSLUZICU DRUSTVO,I ONAKO NE SMEM SAMA SVE DA POJEDEM.....ODOH DA SE SPREMAM.... :grin: :grin: :grin: Evo picence od mene....
39074.gif

Mislim šta reći sam ti rekla da ću da te častuim, a ti ko prava žena vitez deliš sa prijateljima...

Šakal:
Nisam ti ja za takvu vrstu provoda.
Kad se onaj nesoj i izrod pojavi meni je provod.
Uglavnom,tu sam.

Mene on smara, glup je a i mrzi me da ti pravo kažem stalno na različite načine objašnjavam jedno isto...ovo mi je coolerica, za promenu...ali oki doki kada hoćeš svrni....i ja ponekada tamo malo njega ovo ono ali samo ponekada
bash.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back