Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma on je lik ne viđeni....Eeeeej devojke vidite li onog lika levo, da ne znam gde se nalazim pomislila bih da je Bred Pit, kako dobro parče....kako tip liči na njega neverovatno
joe.black.jpg

Lucca:
Ma on je lik ne viđeni....Eeeeej devojke vidite li onog lika levo, da ne znam gde se nalazim pomislila bih da je Bred Pit, kako dobro parče....kako tip liči na njega neverovatno

joe.black.jpg
Znaci bacila oko,a?Tvoj je garant!!!!!Ja nesto kao biram u ovoj guzvi,al Yebote ko ce znati koji li je ...onaj......ma znam coveka al ne znam tacno kako izgleda.....sad cu ja...samo malo....
02_07-1.jpg

...znas ovaj mi poznat...al nije...bebast mi je mnogo......ma naci cu ....

opijum:
Mislis opusteno i natanane...........moze, cak sta vise........al' moram da priznam ....padam na dobu muziku.......mislim na podijum za igru..........odmah su nogice nemirne.......ajde sad ....jedan -levo-desno dva.....okret i.....mesaaaaaj..... pa leto je ....za ludi letnji ples......a krv uzavrela ....bice da je od ovog sunca...........uprzilooooooooooo..............bas je vruce.......ajmo ...........na ples ;)

Može ja sam uvek za...đusku...

Dancing_Woman2.gif
Dancing_Woman1.gif
Dancing_Woman2.gif

opijum:
Meni se malo vrti od ovih mehurica ;) pa sve nesto vidim duplo :shock: , pretera ga , po obicaju, kad se slavi.....nemam meru, pa to ti je ;) ..........odo ja lepo pooooolaaaaaaakoooooooo u krevet.....a vi cete mi ispricati sta je bilo nocas.....jbt, prvo vece pa hik........moracu da treniram ;)
Aj ti nama lalaj,pa ujutru na splavu pijemo kafu,pa odoh na bazen!!!

opijum:
Meni se malo vrti od ovih mehurica ;) pa sve nesto vidim duplo :shock: , pretera ga , po obicaju, kad se slavi.....nemam meru, pa to ti je ;) ..........odo ja lepo pooooolaaaaaaakoooooooo u krevet.....a vi cete mi ispricati sta je bilo nocas.....jbt, prvo vece pa hik........moracu da treniram ;)

Oki doki, smes li kući sama ili da kažem Advivu da te odveze, ja sam se malko ugrejala....hihi

advivo@ptt.yu:
BLAGODARIM - MOJE DAME!
Ali niste ni za kud bez mene - ej, i gorivo ste zaboravile da sipate. Hocete li kuci pesice ili da ja dodjem po Vas.

Pa gde si ti celo veče, ne smemo nigde da krenemo bez tebe, naljutićeš se...čekale čekale i malo otišle i opijum je bila sa nama....

advivo@ptt.yu:
Daću joj konja pa neka jaše sama.
Ajde, svi kući, na spavanje!

nećeš verovati ali uprkos pričama da su vitezi iščezli a konji samo ostali u meni nije budilo sumnju da je istina... do ovg momenta....Sto ti je teško da odvezeš devojku vidiš li koliko sati ima....?Twigy šta ti kažeš, zar nije u redu..
:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back