Lucca
Domaćin
- Poruka
- 3.370
Šta je ovo sada, nema nigde nikoga Twigy gde si opet nestala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
twigy:Pustaj nesto brzo ,kao i ova voznja looda,grad se uspavao ,a vitezi .....ne znam stvarno!!!???..Nego leba ti,gde" navata" ovog strendzera?
Sad mogu da ti se kunem do sutra ne bi mi verovala,ha,ha,ha,,,yebiga.....ne setam vise hodnicima foruma...samo.... vako.....se vozikam kolima..i nigde ne stajem....Lucca:Šta je ovo sada, nema nigde nikoga Twigy gde si opet nestala![]()
Ma ne Sakal,pobegla sam od njega zbog nicka,nego onaj fol Dubai????Lucca:Na kog misliš, bila dvojica hihi, misliš li na šakala?Srela sam ga kod komšije koji čuva trešnje, muvao se oko plota hahahaha
twigy:Sad mogu da ti se kunem do sutra ne bi mi verovala,ha,ha,ha,,,yebiga.....ne setam vise hodnicima foruma...samo.... vako.....se vozikam kolima..i nigde ne stajem....
A, tu sam, pa bio sam malo zadremao - ova vožnja je za mene suviše spora, nagazi to samo pričaš - i nemoj više da piješ, momci te neće ni pogledati kada stignemo u graad.Lucca:Gde nam je vitez da nije ispao u krivini kojim slučajem....ne čujem ga ništa kao da nije tu a vidim da svetli u mraku...
twigy:Ma ne Sakal,pobegla sam od njega zbog nicka,nego onaj fol Dubai????
advivo@ptt.yu:A, tu sam, pa bio sam malo zadremao - ova vožnja je za mene suviše spora, nagazi to samo pričaš - i nemoj više da piješ, momci te neće ni pogledati kada stignemo u graad.
Sad htedoh da odgovorim,ja vozim.....Lucca pusta muziku.....u stvari evo vozi ti,a ja cu da ti udaram cvrge za razotkrivanje.advivo@ptt.yu:Zna li se ko ovo vozi, Luca kaže ne, ni Tvigi, ona gleda u trešnje - možda ja - pa da, zato ovako luda vožnja, da, da.
advivo@ptt.yu:Zna li se ko ovo vozi, Luca kaže ne, ni Tvigi, ona gleda u trešnje - možda ja - pa da, zato ovako luda vožnja, da, da.
twigy:Sad htedoh da odgovorim,ja vozim.....Lucca pusta muziku.....u stvari evo vozi ti,a ja cu da ti udaram cvrge za razotkrivanje.
Pa ko vozi bre ovo? Ovako: Luca neka menja brzine, ti davaj gas a ja NARAVNO - ja ću da vas vozim!twigy:Sad htedoh da odgovorim,ja vozim.....Lucca pusta muziku.....u stvari evo vozi ti,a ja cu da ti udaram cvrge za razotkrivanje.
advivo@ptt.yu:Pa ko vozi bre ovo? Ovako: Luca neka menja brzine, ti davaj gas a ja NARAVNO - ja ću da vas vozim!
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, :grin: :grin: :grin:Lucca:Jedno pitanje ako može, ako ja menjam brzine i sedim na mesu suvozača, Twigy dava gas i sedi na mestu vozča, gde ti sediš odnosno kako ako misliš da voziš![]()
Vitez?Nemam pojma,....ja otisla sama u noc!Lucca:Gde je Advivojko da mi razreši ovu misteriju, opet ga nema...
Bio sam tu i tamo - gde vam je zatrebalo...ali ti nesto sporo menjala, twigi ga slabo davala - ja zaspao moje dame.Lucca:Gde je Advivojko da mi razreši ovu misteriju, opet ga nema...
advivo@ptt.yu:Bio sam tu i tamo - gde vam je zatrebalo...ali ti nesto sporo menjala, twigi ga slabo davala - ja zaspao moje dame.
Znaš! Pa ni ja ne verujem u ovo, ...Twigi kaže da je otišla sama u noć - mora da smo ja i ti bili zajedno...ali se zaboravilo.Lucca:Ne znam zasto ti ne verujem....
advivo@ptt.yu:Znaš! Pa ni ja ne verujem u ovo, ...Twigi kaže da je otišla sama u noć - mora da smo ja i ti bili zajedno...ali se zaboravilo.
Ja mutim???? Ti "nevina"????Lucca:
Ti stalno nesto mutis ne moj mene da mesas u to....ccc opasan si .....![]()
advivo@ptt.yu:Ja mutim???? Ti "nevina"????
Pa ja sam danima diskretno bezao od vas (viteski), a vi me sinoc kidnapovale (dobro malo sam i vozio), ali imam i ja dusu (dobre ste, stvarno)!