Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je ovo sada, nema nigde nikoga Twigy gde si opet nestala
New_Cat_Lick.gif

advivo@ptt.yu:
A, tu sam, pa bio sam malo zadremao - ova vožnja je za mene suviše spora, nagazi to samo pričaš - i nemoj više da piješ, momci te neće ni pogledati kada stignemo u graad.

Advivo mora da si nešto loše sanjao, ali ja ne pijem uopšte...alkohol me ne zanima...to je moja ružna prošlost hihih...stvarno alkohol ni u zezanju NE
baci pogled na levu stranu i videćeš
Volcano.gif

advivo@ptt.yu:
Ja mutim???? Ti "nevina"????
Pa ja sam danima diskretno bezao od vas (viteski), a vi me sinoc kidnapovale (dobro malo sam i vozio), ali imam i ja dusu (dobre ste, stvarno)!

Vidi ti njega ja "nevina", zamisli da jesam bilo bi sumnjivo u odnosu na to koliko god. imam, mozda si mislio "naivna", pa..... :shock:
Diskretno bezao....pobegao i ostavljao nas u pustoj, sablasnoj noci ovako ne zasticene, ...Twigy sada nas optuzuje da mo ga kidnapovale, ko zna na sta ce sve ovo izaci, mozda neko zavrsi u aps....

Booh1.gif

Prelazem da veceras bacimo rostilj, neka svako nesto ponese...pa da uz klopu i pice rascivijamo ko je tu sta sa kim zasto......nista meni nije jasno, mozda zato sto mi Advivko nije odgovorio ni na jedno pitanje....Izlaci stalno nesto iz konteksta i odgovara na isti nacin...

rostilj.gif
rostilj.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back