twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599

A ja doping uzela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo twygi! Mada, neće ti mnogo pomoći, ali si se viteški "naoružala"!twigy:A ja doping uzela...
Ti si na neki način izuzetna, pa i onda kada gubiš i kada nemaš argumenata ti si izuzetna - ne priznaješ i ne odustaješ.Lucca:Jao Twigy sada mi pade na pamet, s'obzirom da je vitez mozda padne na uspavanu lepoticu :shock:![]()
![]()
Twigi, varaš se, samo plavuša! Sklanjaj ovo pseto!twigy:Mozda........ali kad malo bolje razmislim njemu bre vucica treba! Da li se varam?
Plavushe su samo likovi iz loshih viceva,ali slutim da rece da volis crnke?Ili se i ukusi menjaju?advivo@ptt.yu:Twigi, varaš se, samo plavuša! Sklanjaj ovo pseto!
advivo@ptt.yu:Ti si na neki način izuzetna, pa i onda kada gubiš i kada nemaš argumenata ti si izuzetna - ne priznaješ i ne odustaješ.
Eto, to na primer nije viteški.
Mirno, sada pred spavanje, i razmisli...(hrabrost i viteštvo nisu iste kategorije).Lucca:Moooooooooooooolim nije viteski, ...pa lepo sam te zamolila da mi pricas o vitezu, toliko sam se razlicitih prica naslusala da ne znam koja je prava, prosveti me...poima nemam o kojim argumentima pricas, lopticu non stop prebacujes na mene i vesto izbegavas konkretan odgovor...![]()
advivo@ptt.yu:Mirno, sada pred spavanje, i razmisli...(hrabrost i viteštvo nisu iste kategorije).
twigy:Vidis,baci kosku ,okrene se i ode...da spava...mirno...i ostavi dve zene u ovoj tamnoj noci.....eto..
Lucca:
Pa takvi su ti moja Twigy ovi savremeni vitezi, ako nadje dve bolje ja se isecem![]()
![]()
![]()
twigy:![]()
Sedaj u JEEP,ajmo u nooc!
O.K. idemo u noc da se gubi svaki trag...veceras....
Lucca:
Pa takvi su ti moja Twigy ovi savremeni vitezi, ako nadje dve bolje ja se isecem
"Genijalna "plavusa,neko mi tako rece,a zene nisu brojevi,tako da ces biti uskracen za to,a da smo ostale neprimecene gde god se pojavimo-nismo!....Lucca,gde si???advivo@ptt.yu:Idemo istim putem: čime se vi izdvajate od ostalog ženskog sveta, šta vas to čini posebnim, ili boljim od ostalih riba? Dajte neki parametar, dajte svoje proporcije - pa ćemo mi zaključivati kakve ste ribe!
Svaka čast onome koji je otkrio i imao snage da prizna tvoj kvalitet nazvavši te "genijalnom plavušom"! Ali takvi tipovi su retkost - mora da je pravi vitez, a?twigy:"Genijalna "plavusa,neko mi tako rece,a zene nisu brojevi,tako da ces biti uskracen za to,a da smo ostale neprimecene gde god se pojavimo-nismo!....Lucca,gde si???
twigy:"Genijalna "plavusa,neko mi tako rece,a zene nisu brojevi,tako da ces biti uskracen za to,a da smo ostale neprimecene gde god se pojavimo-nismo!....Lucca,gde si???
advivo@ptt.yu:Idemo istim putem: čime se vi izdvajate od ostalog ženskog sveta, šta vas to čini posebnim, ili boljim od ostalih riba? Dajte neki parametar, dajte svoje proporcije - pa ćemo mi zaključivati kakve ste ribe!
twigy:SPREMAJ SE TI POLAKO ZA VECERASNJI PROVOD,BASTE SU PUNE,PA KAD SE UTAKMICA ZAVRSI......??/!!!
Lucca:Spremam se nista se ne brini, dolazis li po mene svojim jeep-om ili ce mo mojoj bembarom?![]()