Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo crno zahladjenje,ne znam kako,al ja eto opet izgorela na bazenima.......nisam za vecerasnju borbu.....moram ledja da mazem,i noge.....a njima bi bolje bilo da predju na finije stvari od ratovanja.....
jessicaalba-1.jpg

Jel da Lucca :?:

Lucca:
@Twigy, @Advivo odo i ja
sleep.gif
, i sutra je dan a bogami i noc...Najavili su za sutra zahladjenje, nadam se da nam Advivo nece biti smoren za lake okove....
lash.gif
angel.gif

Beauty_Fairy.gif
Ako poštujete civilizacijska dostignuća, "neprijatelju" morate dati pravo na razmišljanje - nema više bezuslovne kapitulacije - TO NIJE HUMANO.
Dakle, predajem vi Laba da ga strpate u okove (nek preživi), a ja KAO VITEZ - žrtvovaću se i predati ratnu opremu i sebe u vaše ruke!

advivo@ptt.yu:
Ako poštujete civilizacijska dostignuća, "neprijatelju" morate dati pravo na razmišljanje - nema više bezuslovne kapitulacije - TO NIJE HUMANO.
Dakle, predajem vi Laba da ga strpate u okove (nek preživi), a ja KAO VITEZ - žrtvovaću se i predati ratnu opremu i sebe u vaše ruke!
Eto vidish ,i ti si pao na slicicu!Eh,muskarci...ma kakav tvrd orah..........

advivo@ptt.yu:

Laba hoćeš da kazniš zato što je zaspao u šancu kada ti je bio potreban :shock: , a ti hm...muški muški čudo ste....Twigy šta ćemo sa Advivom hoćemo li i njega u okove ili ...
Love_Cuffs.gif

twigy:
Kakvo crno zahladjenje,ne znam kako,al ja eto opet izgorela na bazenima.......nisam za vecerasnju borbu.....moram ledja da mazem,i noge.....a njima bi bolje bilo da predju na finije stvari od ratovanja.....
jessicaalba-1.jpg

Jel da Lucca :?:
U srednjem veku ovakva ratnica je čerečena ili nabijana na kolac, ja sam human, moderni ratnik i sa njom sam dogovorio nastavak okršaja ali mirnodopskim sredstvima.

advivo@ptt.yu:
U srednjem veku ovakva ratnica je čerečena ili nabijana na kolac, ja sam human, moderni ratnik i sa njom sam dogovorio nastavak okršaja ali mirnodopskim sredstvima.

Sorry Advivo jesam li ja to dobro razumela, ali ti kao da si u nekom raskoraku,...human moderan ratnik, to je nešto kao vitez u limenom odelu koji nosi nike patike, ili kožne italijanske cipele... :shock:

Lucca:
Sorry Advivo jesam li ja to dobro razumela, ali ti kao da si u nekom raskoraku,...human moderan ratnik, to je nešto kao vitez u limenom odelu koji nosi nike patike, ili kožne italijanske cipele... :shock:
Ma Lučija...razočarala si me, današnji ratnik nema ratno odelo, imam samo srce na poklon - ako vam slučajno zatreba, a znam da vi amazonke sve ostalo uzimate same.

advivo@ptt.yu:
Ma Lučija...razočarala si me, današnji ratnik nema ratno odelo, imam samo srce na poklon - ako vam slučajno zatreba, a znam da vi amazonke sve ostalo uzimate same.
Advivo Advivo pa ti si bas ne valjao, šta drugo da uzmem kada imam i funkcioniše...Daješ nam srce tek tako, pa da li znaš koliko bilo koji organ vredi kada se tek tako nudi.Ne znam šta ti je, da li je to možda zbog sitnih sati...nešto si mi čudan :shock: :confused: :lol: :lol: :lol:

advivo@ptt.yu:
A vi ga ne zelite dobrovoljno? Pa da, takve su amazonke, ni srce ne zele dobrovljno da prime - naviklo to sve na silu...

Kakvu silu
Doh.gif
Postoje razliciti nacini osvajanja, sila ili prisila moze biti na misice
bash.gif
, moze biti i
kiss.gif
,...
serenade.gif
....
spying.gif
.....

Koliko vidim tebi ne odgovara ni jedan nacin....

Lucca:

Kakvu silu
Doh.gif
Postoje razliciti nacini osvajanja, sila ili prisila moze biti na misice
bash.gif
, moze biti i
kiss.gif
,...
serenade.gif
....
spying.gif
.....

Koliko vidim tebi ne odgovara ni jedan nacin....
Nisi razumela - to je zato sto sam pravi vitez!
Ne zadovoljava me lako osvajanje - kada protivnika mogu brzo da dokrajcim dajem da bira oruzje - volim na terenu na kojem on misli da je najjaci.
A na kakvo osvajanje ti ustvari mislis, jesi li ovo prevela u suptilnije vode?

advivo@ptt.yu:
Nisi razumela - to je zato sto sam pravi vitez!
Ne zadovoljava me lako osvajanje - kada protivnika mogu brzo da dokrajcim dajem da bira oruzje - volim na terenu na kojem on misli da je najjaci.
A na kakvo osvajanje ti ustvari mislis, jesi li ovo prevela u suptilnije vode?

Bas bih volela da dozivim pravog viteza.Molim te reci mi koja su tvoja obelezja, odnosno koji su parametri koji te odvajaju od ostalog sveta.Sta podrazumevas pod pojmom pravog viteza, molim te definisi se.
ahil.gif

Lucca:

Bas bih volela da dozivim pravog viteza.Molim te reci mi koja su tvoja obelezja, odnosno koji su parametri koji te odvajaju od ostalog sveta.Sta podrazumevas pod pojmom pravog viteza, molim te definisi se.
ahil.gif
Rekla si da bi volela da ga doživiš - a to ne možeš rečima, nemoguće je.
Uostalom odluči - hoćeš li da doživiš pravog viteza ili ne?

advivo@ptt.yu:
Rekla si da bi volela da ga doživiš - a to ne možeš rečima, nemoguće je.
Uostalom odluči - hoćeš li da doživiš pravog viteza ili ne?

To je san svake zene da dozivi viteza.Samo ti meni odgovori na gore postavljena pitanja.Dovoljno sam pismena da procitam i dovoljno mastovita da stvorim model u glavi....pa cu onda odluciti dali hocu ili necu...ne donosim zakljucke, misljenja i stavove na nevidjeno.Ako nema slike onda bar mora da postoji ili slovo ili ton...
coffee.gif

P.S.To je kao da si me pitao:" da li ti se svidja "ova pesma"", a da je pritom prethodno nisi ni pustio.
shades.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back