Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popeye-1.jpg

A ja doping uzela...

advivo@ptt.yu:
Ti si na neki način izuzetna, pa i onda kada gubiš i kada nemaš argumenata ti si izuzetna - ne priznaješ i ne odustaješ.
Eto, to na primer nije viteški.

Moooooooooooooolim nije viteski, ...pa lepo sam te zamolila da mi pricas o vitezu, toliko sam se razlicitih prica naslusala da ne znam koja je prava, prosveti me...poima nemam o kojim argumentima pricas, lopticu non stop prebacujes na mene i vesto izbegavas konkretan odgovor...
vitezovi.gif

Lucca:
Moooooooooooooolim nije viteski, ...pa lepo sam te zamolila da mi pricas o vitezu, toliko sam se razlicitih prica naslusala da ne znam koja je prava, prosveti me...poima nemam o kojim argumentima pricas, lopticu non stop prebacujes na mene i vesto izbegavas konkretan odgovor...
vitezovi.gif
Mirno, sada pred spavanje, i razmisli...(hrabrost i viteštvo nisu iste kategorije).

advivo@ptt.yu:
Mirno, sada pred spavanje, i razmisli...(hrabrost i viteštvo nisu iste kategorije).

Ne mogu vise da razmisljam ceo dan razmisljam, sada sam vec usla u crveno.Ti si inkvizitor kakav vitez mucis me u 01 po ponoci, teras me da razmisljam, imas li ti dusu hahahaha.Kakvo crno spavanje pa tek sam stigla, nije dzentlmenski napustati prostoriju bilo kavu pre no sto to dama ne ucini.Twigy sta ti imas da komentarises na ovu temu
confused2.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

ea67bf04-1.jpg
2394-1-1.jpg

advivo@ptt.yu:
Idemo istim putem: čime se vi izdvajate od ostalog ženskog sveta, šta vas to čini posebnim, ili boljim od ostalih riba? Dajte neki parametar, dajte svoje proporcije - pa ćemo mi zaključivati kakve ste ribe!
"Genijalna "plavusa,neko mi tako rece,a zene nisu brojevi,tako da ces biti uskracen za to,a da smo ostale neprimecene gde god se pojavimo-nismo!....Lucca,gde si???

twigy:
"Genijalna "plavusa,neko mi tako rece,a zene nisu brojevi,tako da ces biti uskracen za to,a da smo ostale neprimecene gde god se pojavimo-nismo!....Lucca,gde si???
Svaka čast onome koji je otkrio i imao snage da prizna tvoj kvalitet nazvavši te "genijalnom plavušom"! Ali takvi tipovi su retkost - mora da je pravi vitez, a?

twigy:

Tu sam Twigy evo me, ne otkrivaj nista o nama ni on nece nista da kaze o sebi.Vesto cinculira, izbegava odgovore hoce sve da zna a da pritom ostane anoniman.E cek cek presli smo dosta strana vec a ti ni slovo da izustis.Opasan si ti igrac @Advivo, mada me osecaj o tebi mislim da ne vara bas.
:shock:

advivo@ptt.yu:
Idemo istim putem: čime se vi izdvajate od ostalog ženskog sveta, šta vas to čini posebnim, ili boljim od ostalih riba? Dajte neki parametar, dajte svoje proporcije - pa ćemo mi zaključivati kakve ste ribe!

Ako hoces po proporcijama da zakljucujes onda ne idemo istim putem, sto ne znaci da se trebamo necega stideti cak sta vise, verujem da bi se tu neki monitori istopili.
Daj ti meni one parametre(koje piaj boga zasto izbegavas) da procenimo jesi li vitez koji je elokventan da komentarise kakva je koja "riba", mozda je i zlatna a ti propustas sansu.
Zlatne ribice su one koje biraju ko da ih peca ne moze svako, da bi mu se pruzila sansa mora da ima dobar mamac.E sada kada bih ti rekla koji je mamac u pitanju onda ni ribica ne bi bila zlatna.
coffee.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back