Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti si miran , znas sta hoces
oni traze njihovim dusama :per: srodnike

A ima li tu neki platonski gay koji nikako ne voli sex niti ikakvo pipkanje i nežnosti s muškima...nego eto, hoće Srbina s kojim može na meč Novaka Đokovića, može na piće, kojem će da pere, da kuva, da mu ide u prodavnicu, pere auto ? :mrgreen:
Hbg, ova Srbija je jeziva, valja se žrtvovati i pobeći :cool:

A ima li tu neki platonski gay koji nikako ne voli sex niti ikakvo pipkanje i nežnosti s muškima...nego eto, hoće Srbina s kojim može na meč Novaka Đokovića, može na piće, kojem će da pere, da kuva, da mu ide u prodavnicu, pere auto ? :mrgreen:
Kapiram da ima i platonskih gejeva... ljubav, sreća, radost iz naslova teme je širok pojam..... može ga svako razvući kako mu odgovara :lol:

Kapiram da ima i platonskih gejeva... ljubav, sreća, radost iz naslova teme je širok pojam..... može ga svako razvući kako mu odgovara :lol:

Pa jes` , možda ima neki gay koji je hibrid prosečne moderatorke Krstarice ( totalni frigos i akrep ) i recimo Dr Filguda.
Dakle, ništa sex, pipkanje, maženje - samo sport i zdrav život.

I tako pikate basket, idete na paintball, rafting, jedete cerealije i za 3 godine dobiješ papire :zaljubljena: i nikad više ne moraš da gledaš ni Srbe ni Srbiju a i sport zabatališ jer ti se u međuvremenu smučio :D

...Ima film o tome, 'Ogledalo ima dva lica' sa Barbrom Strejsend...On je bio profesor matematike i trazio je neku platonsko aseksualnu gospodju da zajedno gledaju Djokovica...Prvo je sve bilo OK, ali je posle doslo do izvesnih komplikacija, jer covek zavoli i kamen vremenom, a kamoli brata gay-a...Za tebe je bitno da su konzumirali brak...Pa ti vidi...
naughty.gif.pagespeed.ce.pzKQC_On7s.gif

...Ima film o tome, 'Ogledalo ima dva lica' sa Barbrom Strejsend...On je bio profesor matematike i trazio je neku platonsko aseksualnu gospodju da zajedno gledaju Djokovica...Prvo je sve bilo OK, ali je posle doslo do izvesnih komplikacija, jer covek zavoli i kamen vremenom, a kamoli brata gay-a...Za tebe je bitno da su konzumirali brak...Pa ti vidi...
naughty.gif.pagespeed.ce.pzKQC_On7s.gif

Do qjca, trebalo je više da gledam dosadne filmove :lol:
Ništa, preostaje mi debeljuca iz Norveške ili Šveđanka sa drvenom nogom :neutral:

Moja rodjaka se udala i otišla u Australiju :D
Čoveka svog života je našla preko oglasa u Večernjim novostima.

Otišla je iz Srbije u pravo vreme "91 godine,ima sina,udata je za Srbina.
Bila je samo jednom da poseti svoju zemlju i rodjake.

Moja rodjaka se udala i otišla u Australiju :D
Čoveka svog života je našla preko oglasa u Večernjim novostima.

Hbš ga, profitirala je od osobine muškaraca da prednost daju svojim zemljakinjama.
Kod Srpkinja je drugačije.

- - - - - - - - - -

...Nemoj biti malodusan...Mozes i bolje prilike da nadjes, samo nemoj da im kazes da si gay...;)

Ma da li si normalna, danas je uputnije reći da si gay nego babohebac :lol:

...Sto da nece?...
Ne razumeš ti to, bako Srbijanko, skandinavse žemske drže do svojih mužika i neće "crnoglave" ( tako zovu nas sa juga Evrope).
Samo ćopave i skrndeljave glume "toleranciju"

Sta ti fali?...Mislim, nemoj ni to da kazes...;)

Samo državljanstvo normalne zemlje, sve ostalo imam.
Ali de baba, sroči ti to da deluje romatično :D

Poslednja izmena:
...Nisam ja, sinko, Srbijanka...:(...Plus sam slaba u selfmarketinskim aktivnostima - i prvi put se jedva udadoh i to na sazaljenje, nakon sto ostavih pola mozga na drvetu...Bolje da ti neko rozikastije karme pise ljubavni CV...A ja cu da nabavim zastavice i pravac na tvoju stranu tribina...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back