Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa bolje ovde da se cestitaju nego na temi o vizama da imamo 3 strane hvala hvala, cestitamo, hvala, hvala , sa srecom ... vatrometi :D Et cetera et cetera...

Tamo pisite informacije i konkretno vezano za temu, ovde je off topic i community stuff da se skine stres sa tema....

Pokrecem ovu temu da bi olaksao kontakt...
Zainteresovanih sa zainteresovanima !!!

Jednostavno ostavite malo podataka, poneki afinitet i nesto ocekivanja...
S obzirom na potraznju - mislim da ce ponuda biti ispostovana !!!

Puno srece.

Injaoooo, da se odmah upišem!

Traži se: lep, zgodan i maštovit pametnjaković koji voli crno vino, godine bitne, potencija bitna, bračni status negativan, da nije zvocalo, da trpi moja manja i veća pms i ostala zvocanja, da ume da kuva, da ume da čita misli kad zaćutim, da ne prigovara kad mnogo pričam, da voli da se ljubi, da sam ja njegova najlepša i najljubljenija flafi, da pored mene voli i životinje (osim zmija), i naravno da ima AU državljanstvo. Farma sa kengurima nije neophodna, ja sam skromna.

A ja? Pa, ja sam.. ona prava:ogledalo:

Molim samo ozbiljne ponude na pp.

Poslednja izmena:
Injaoooo, da se odmah upišem!

Traži se: lep, zgodan i maštovit pametnjaković koji voli crno vino, godine bitne, potencija bitna, bračni status negativan, da nije zvocalo, da trpi moja manja i veća pms i ostala zvocanja, da ume da kuva, da ume da čita misli kad zaćutim, da ne prigovara kad mnogo pričam, da voli da se ljubi, da sam ja njegova najlepša i najljubljenija flafi, da pored mene voli i životinje (osim zmija), i naravno da ima AU državljanstvo. Farma sa kengurima nije neophodna, ja sam skromna.

A ja? Pa, ja sam.. ona prava:ogledalo:

Molim samo ozbiljne ponude na pp.

Ti bar znas sta hoces :rotf:
Mozda si prva ali ja sam modlica ... tako da michi se sa tog mesta
957825494.gif

i da mi vratis :ogledalo:

Samo moram da smislim sta hocu , vise znam sta necu :think:
al vraticu se :zplez:

...Srdacan pozdrav svima...:)...Veoma mlada i, kao sto uz mladost cesto ide, neodlucna i pomalo uplasena bracnih obaveza, prvo sam se zelela raspitati oko eventualnih uslova i kriterijuma - razumecete, dama mora preduzeti sve sto je u njenoj moci ne bi li zastitila svoju delikatnu prirodu od moguceg povredjivanja...Takodje bih zelela da se raspitam za dragog kolegu sa pdf 'Zene' u pogledu stava australijskog zakonodavstva prema gay brakovima...Hvala...:)

Granny_Smith.gif.pagespeed.ce.xlYBKnJTOD.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back