Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ko bi rekao ...toliki momak..a tako osetljiv:eek:

...a da malo šetaš....:think:

Ebo je mene bronhitis još od malih nogu ....

7 dana zdrav 7 dana bolestan .... primio sam penicilina koliko sam i vode popio.

I nije me bio hvatao 4-5 godina, kako sam prešao pubertet :lol: :hahaha::hahaha::hahaha:

Ali evo sad me uhvati ... valjda od ovolike vlage i kiše koja pada danima. Više ne znam kako sunce izgleda.

A moji su i dalje u Beogradu, pa su mi oba mlađa brata bili bolesni, i valjda kako sam njih lečio povučem neku prehladu pa se i bronhitis aktivira ...

A herpes to uvek kad sam bolestan. Ovaj prvi mi je bio na ustima, to provereno znam od doktora ( jer i mojoj sestri je tako bilo pre a i mom društvu koji idu tamo ), a ovaj na nosu sam isto znao da će da izadje, jer koliko sam tres`o nos zacrvenilo mi se bilo oko nosa ...

Ma nema šta me nije safatalo ovih dana ... biće bolje :D

A šetnja .... oću čim ugledam sunce :lol:

Ebo je mene bronhitis još od malih nogu ....

7 dana zdrav 7 dana bolestan .... primio sam penicilina koliko sam i vode popio.

I nije me bio hvatao 4-5 godina, kako sam prešao pubertet :lol: :hahaha::hahaha::hahaha:

Ali evo sad me uhvati ... valjda od ovolike vlage i kiše koja pada danima. Više ne znam kako sunce izgleda.

A moji su i dalje u Beogradu, pa su mi oba mlađa brata bili bolesni, i valjda kako sam njih lečio povučem neku prehladu pa se i bronhitis aktivira ...

A herpes to uvek kad sam bolestan. Ovaj prvi mi je bio na ustima, to provereno znam od doktora ( jer i mojoj sestri je tako bilo pre a i mom društvu koji idu tamo ), a ovaj na nosu sam isto znao da će da izadje, jer koliko sam tres`o nos zacrvenilo mi se bilo oko nosa ...

Ma nema šta me nije safatalo ovih dana ... biće bolje :D

A šetnja .... oću čim ugledam sunce :lol:

...aaauuu...baš te poteralo.....:(

...za bronhitis bi mogao malo biljnih lekića ne bi bilo loše, ali kako ti sad nije majka
tu, neću da te zamaram sa tim, ima par dobrih, koje bi mogla da ti napravi, da malo
ojačaš i ti i braća...ali ovo stvarno mislim, i ništa nije ono bljak, da ne može da se
koristi.....
...vala što se kiše tiče, više je prejadila i Bogu i ljudima, nema smisla više koliko
se vreme skroz promenilo, do pre godinu dve u ovo doba smo išli u laganim džeperima
ili nešto slično...sad još mora zimska jakna da se nosi..pa neka mi posle neko kaže
kako je na primorju toplo..ima da ga davim:mrgreen:
...evo sunca malo danas, pa opet kiša, pa sunce..i hladni vetar, znači opet nije za
šetnju:dash:..mene to naročito iznervira, jer jedan jedin slobodan dan koji imama ja
moram da provedem u kući...užas:mrgreen:

E ja sam znao da će biti ovako danas pa sam prespavao ceo dan :per:

Ma šta će mi biljni lekići, zadnji put me je bronhitis uhvatio pre 5-6 godina

A što se tiče tih biljnih lekića, e tu bi se baš našla sa mojom majkom. Svaka terasa na kući i svako stepenište u kući su pune sakcija aloje. Čitavo potrkovlje je prekriveno čaršafima svakojakih biljki i čajeva koji se suše. A podrum pun rakije ( čistog alkohola ) za njene experimente ... samo što ja ne pijem ništa od toga ... jedino čajeve ponekad ...

Od svega toga koristim samo švedsku grančicu koju ona pravi ...

...na 100g meda, samjelje se 40g bokvice...to se pomeša i svako jutro
na šte srce..ili da objasnim ako ne znaš šta to znači...pre bilo čega uzme
se jedna do dve kašičice....
...to je odlično za jačanje organizma, samim tim, i protiv bronhitisa i
pada imuniteta...
...uglavnom se ti herpesi pojavljuju kod pada imuniteta...
...i koji ti je to zubar života ti..što ga ne promeniš kad to sve znaš:dontunderstand:

...i šta je ovo....:eek:

...nema ni jedne devojke da se javi....:confused::(

...Hellena uživa u belom svetu.....Ester se švrćka po Zlatiboru....Pričalica nas
nešto zaobilazi....stvarno nije u redu...a sve tri mi baš nedostaju...:think:

...skroz različite, a svaka draga na svoj način....;););)

...eeeejjjjjj.......devojke falite mi ovde, vraćajte se već jednom....:zag:

Pozdrav......

Imam jednu misao, ne znam di cu sa njom pa cu morati ovde da je ispljunem. Naime, videla sam jednog tipa kako dolazi da vezba fitnes u grupi sa devojkama, mislim neki vid aerobika i :eek: :eek: Sad kapiram zasto se nekim muskarcima ic ne svidja da se devojka bavi borilackim sportom, mislim ja nikada ne bih bila sa tipom, ako bih znala da trenira fitnes :lol: :lol: Zna se koji su sportovi za muskarce........jesam, bas sam zatucana i konzervativna po tom pitanju.
Jedino ako nije od one fele koja preferira muskarce?:think:
Uf, bas, bas zatucana, cim mi je i ta fela pala na pamet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back